28 / 04 / 2024

TOKİ, Kocaeli’deki 39 arsayı 22 Kasım'da satışa çıkarıyor!

TOKİ, Kocaeli’deki 39 arsayı 22 Kasım'da satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Kocaeli’de 39 adet arsayı satışa çıkaracak. Satış ihalesi 22 Kasım'da gerçekleştirilecek.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), İzmit, Çayırova, Başiskele, Gebze, Derince, Kartepe ve Körfez’de bulunan 39 arsasını satışa çıkardı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Kocaeli’de 39 adet arsayı satışa çıkaracak. Satış ihalesi 22 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Başiskele, İzmit, Çayırova, Gebze, Kartepe, Derince ve Körfez’de bulunan 39 arsasını satışa çıkaracak. 22 Kasım Çarşamba günü açık artırma ile yapılacak olan satış işlemlerinde arsaların en büyüğü 8 bin 38 metrekare en küçüğü ise 158 metrekare olduğu belirlendi.

AÇIK ARTIRMAYLA SATILACAK

Kocaeli Haber'de yer alan detaylara göre, satışla çıkarılacak olan en ucuz arsanın muhammen bedeli 2 Milyon 596 bin TL oldu. Arsalarınn yüksek muhammen bedel ise 24 Milyon 114 bin TL ile Başiskele Yuvacık’ta bulunan ticaret alanı oldu. 

Ankara ve İstanbul’daki  TOKİ  hizmet binalarında gerçekleştirilecek açık artırmaya katılımcılar ayrıca www.emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden hem teklif verebilecek hem de arsalar hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilecek.

Alıcılar, yüzde 25 peşinat, 24 ay vade ile arsalara sahip olabilecek. Ayrıca arsalar KDV’den muaf olarak satılacak.

TOKİ, Kocaeli’deki 39 arsayı 22 Kasım da satışa çıkarıyor!

Öte yandan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara’da, KDV'den muaf, peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli arsa satışı gerçekleştirecek. 389 arsa için ihale süreci 28 Kasım'da  başlayacak.

Bakanlığın satışa sunduğu 389 muhtelif arsa KDV’den muaf olacak.

Kanuni faizin uygulanacağı satışlarda ödemelerin yüzde 25’i peşin olacak, kalan tutara ise 24 ay vade imkanı sağlanacak.

Ayrıca Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 44 kentte 622 muhtelif arsayı satacağını da açıkladı. İstanbul, Sakarya, Antalya, Çanakkale, Kırşehir, Kocaeli, Mersin ve Mardin kentlerinde, farklı metrekarelerdeki dükkan ve konut alanları için uygun arsalar satışa çıkarılacak.

Bu taşınmazlar 21-23 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan açık arttırma ile satılacak. 

Söz konusu açık arttırma, belirtilen tarihlerde, TOKİ  İstanbul İl Hizmet Binası Konferans Salonu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu Ankara’da yapılacak. Online katılımın da sağlandığı müzayedeye internet üzerinden de teklif verilebilecek.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gayrimenkul satışları neden düştü? Uzman isim satışlardaki düşüşlerin nedenlerini ve etkilerini açıkladı!


Geri Dön