Toki

TOKİ konut başvuru şartları nelerdir? TOKİ ucuz konut başvuru nasıl yapılır?

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı. İşte TOKİ ucuz konut başvurusuna dair merak edilen detaylar!Vatandaşlar bu haber sonrası İstanbul, İzmir dahil toplamda 24 ilde yürütülen projelere nasıl başvuru yapacaklarını araştırıyor

TOKİ başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı. Vatandaşlar bu haber sonrası İstanbul, İzmir dahil toplamda 24 ilde yürütülen projelere nasıl başvuru yapacaklarını araştırıyor.

İşte TOKİ konut başvuru şartları nelerdir? TOKİ ucuz konut başvuru nasıl yapılır? sorularının ayrıntılı cevapları…

TOKİ’nin başlattığı İstanbul, İzmir dahil toplamda 24 ilde yürütülen projeler, düşük taksit tutarları ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük imkan sağlıyor. Vatandaşlar da başvuru şartlarına dair detayları öğrenmek istiyor.

TOKİ’nin 24 ilde başlattığı ucuz konut projesine ilgi yoğun olarak devam ediyor. 2022 TOKİ ucuz konut başvuru şartları nelerdir, başvurusu nasıl ve nereden yapılır? soruları yanıt bulmayı bekliyor. Vatandaşların yoğun ilgisini gören konut projesinde ev sahibi olmaya hak kazanan kişiler kura sonuçları ile belirlenecek.

İşte 2022 TOKİ İstanbul ucuz konut başvuru şartları, tarihleri ve dahası…

TOKİ BAŞVURU TARİHLERİ: TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMANA KADAR SÜRÜYOR?

TOKİ ucuz konut başvuruları 24 il için başladı ve daha sonra kura işlemleri gerçekleşecek. Başvurular 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlayacak. TOKİ sosyal konut başvuruları 4 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ UCUZ KONUT BAŞVURU ÖDEME KOŞULLARI NELERDİR?

2+1 ile 3+1 seçenekli dairelerin fiyatları 163 bin liradan başlarken, taksitler ise 1.442 liradan başlamaktadır. Ödeme seçenekleri ise projeden projeye göre farklılık göstermekte. Buna göre daireler, yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat ve 96, 108, 120, 180 ve 240 ay vade ile satılıyor. Başvurular Halkbank ve Ziraat Bankası gibi bankaların şubeleri ile kabul edilir.

2022 TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Konutlara başvuru yapmak için öncelikle vatandaşların 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Daha sonra T.C vatandaşı olması. Başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve yasal sorumlulukları altında ve Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının olmaması gerekiyor. Bir diğer koşulda TOKİ'den hiçbir ev almış olmaması gerekiyor. Birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılır.

Otoban geçiş ücreti ne kadar? HGS ne kadar para kesiyor?

Altın fiyatlarındaki son durum ne? İbre tersine mi döndü? İşte detaylar!

 

Faizlerle ilgili karar değişikliği! Artık Cumhurbaşkanı Kararı ile…