Toki

TOKİ konut fiyatları sabit mi, artacak mı? TOKİ konut 2+1 ve 3+1 ödeme planı nasıl?

TOKİ sosyal konut taksitlerinin sabit olup olmayacağı sıklıkla sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!Vatandaşlar, özellikle ödeme planlarına dair detayları bilmek istiyor

TOKİ sosyal konut projesi gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar, özellikle ödeme planlarına dair detayları bilmek istiyor. TOKİ konut fiyatları sabit mi, artacak mı? TOKİ konut 2+1 ve 3+1 ödeme planı nasıl olacak? soruları yanıtlanmayı bekliyor.

İşte 2022 TOKİ sosyal konut projesine dair sorulan soruların detaylı yanıtları…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SOSYAL KONUT AÇIKLAMASI GELDİ!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde detaylar tek tek açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı detaylara göre, 81 il ve tüm ilçelerde 2023 ile 2028 yılları arasında 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa, 50 bin iş yeri yapılacağını dile getirdi.

TOKİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR 2022?

TOKİ Sosyal Konut Projesi 250 bin konut detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Alt ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak olan Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı TOKİ başvuruları, Ziraat-Halk Bankası şubelerinden ve e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.

2022 TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

TOKİ sosyal konut projesi başvuru ücreti, 500 TL olarak belirlendi.

2022 TOKİ 3+1 VE 2+1 SOSYAL KONUT FİYATLARI NE KADAR?

TOKİ sosyal konut projeleri, 2 trilyon TL'den fazla ekonomik hareketliliğe yol açacak ve hem konut hem de kira fiyatlarını düşürmesi beklenen projede, 3+1 konutların başlangıç fiyatı 850 bin TL şeklinde açıklandı. Proje bağlamında inşa edilecek 2+1 konutların başlangıç fiyatı ise 608 bin TL olacağı açıklandı.

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURU ÜCRETİ NASIL YATIRILIR 2022?

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru ücretlerine dair pek çok soru yöneltilmektedir. TOKİ başvuru ücreti IBAN yolu ile ya da belirtilen ATM'lerden yatırılabiliyor. TOKİ sosyal konut başvuru ücreti, kura kişiye çıkmazsa geri alınabiliyor.

TOKİ 2022 SOSYAL KONUT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ başvuruları 31 Ekim tarihine kadar alınacak. Başvurular alındıktan sonra kura çekimi yapılacak. Kura tarihi henüz netlik kazanmadı.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde indirim rüzgarı! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi!

TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman? TOKİ indirim kampanyası şartları nelerdir?

TOKİ 2022 kura çekilişi tarihi! TOKİ sosyal konut sonuçları ne zaman açıklanacak?