28 / 04 / 2024

TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?

TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?

TOKİ tarafından hayata geçirilen Konya Altınekin projesindeki 47 konut açık satışta. Peki, TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan toplam 47 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışta.


Konya Altınekin Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor ve Temerküz Şube Konya Altınekin Şubesi olarak belirlendi. 


TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?

TOKİ Konya Altınekin projesinde başvurular , 20 Mart 2017 tarihinde alınmaya başlamıştı projede son başvurular  30 Haziran 2017 tarihine kadar kabul edilecek. 


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konutların teslim süresi, Sözleşme tarihinden itibaren 36 ay olarak belirlendi. Konutların anahtar teslimi,  TOKİ  tarafından belirlenecek program dahilinde gerçekleştirilecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön