Toki

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar… TOKİ kura çekiminin ne zaman gerçekleştirileceği ve TOKİ kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara duyurduğu TOKİ projelerine milyonlarca vatandaş başvuru yaptı.

TOKİ kura çekiminin ne zaman gerçekleştirileceği ve TOKİ kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar ayrıca TOKİ taksit ödemelerinin başlayacağı tarihi de araştırıyor.

Milyonlarca vatandaşın merak ettiği TOKİ kura çekilişi tarihini Toplu Konu İdaresi Başkanı Ömer Bulut geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte TOKİ kura çekilişi ve taksit ödemeleri hakkında ki tüm detaylar…

TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2022?

TOKİ kura çekimi ile ilgili açıklama Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut tarafından yapılmıştı.

Başkan Bulut, TOKİ sosyal konut projesi ile ilgili soruları yanıtlamış ve kura çekiminin 31 Ekim'den sonraki ilk haftada başlayacağını duyurmuştu.

TOKİ TAKSİT ÖDEMELERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 2022

TOKİ taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağı da dev projeye başvuruda bulunan kişiler tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor.

İlk etapta 250 bin konut olarak planlanan TOKİ sosyal Konut Projesi'nde yüzde 40 indirimli satışa sunulacak evlerin fiyatları metrekareye ve bulunduğu şehre göre değişkenlik gösteriyor.

Toki taksit ödemeleri sözleşme imzalandıktan sonra başlayacak. Sözleşme ise inşaat bitimine yakın bir tarihte imzalanacak. Taksitlerin teslimden 1 yıl önce başlaması bekleniyor.

TOKİ TAKSİT ÖDEMELERİ NASIL OLACAK? 2022

TOKİ sosyal konut projesinde hak sahipleri vade sayılarını kendi ödeme güçlerine göre en fazla 240 ay olmak üzere düzenleyebilme hakkına sahip olacak.

TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

Milyonlarca düşük ve orta gelirli vatandaşa ev sahibi olma imkanı sunan TOKİ sosyal konut başvuruları, 31 Ekim 2022 tarihinde sona erecek.

 e-Devlet üzerinden gerçekleştirilen TOKİ başvuruları ise 28 Ekim 2022 tarihinde son bulacak.

TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN BİTECEK? 

Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2022'nin kasım ayında etap etap başlayacak kura çekiminin 2023 mart ayında tamamen sonlanacağını duyurdu.

Çiftçiler dikkat! Bakan açıkladı bugün hesaplara yatıyor!

Oppo A16 indirimli fiyatıyla satışta! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi…

iPhone 13 Pro Max 4 bin 500 TL indirimle Carrefoursa’da! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi…