Toki

TOKİ kura çekimi takvimi! TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekilişi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kuraların ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. İşte detaylar!  İşte bu konuda merak edilen ayrıntılar…

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ sosyal konut projesine başvuruda bulunanlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor.  İşte bu konuda merak edilen ayrıntılar…

TOKİ KURALARI ERTELENDİ Mİ? TOKİ KURALARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Tarihinin en büyük sosyal konut projesi çerçevesinde gerçekleştirilecek olan TOKİ kura çekilişleri Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden dolayı 7 ile 14 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ kura çekilişlerinin depremden dolayı ertelendiği açıklandı.

BAŞAKŞEHİR, ARNAVUTKÖY, ESENLER, ÇATALCA, SİLİVRİ, TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

TOKİ İstanbul kura çekimi; Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri’de toplamda 50 bin konutu içine alıyor. Henüz İstanbul TOKİ kura çekim tarihi belli olmadı. Tarihler açıklandığı zaman haberimizde yer vereceğiz.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI

TOKİ kura çekimine dair açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, "81 ilimizde ayrı ayrı kuralarımızı noter huzurunda gerçekleştireceğiz. Dijital ortamda yani online olarak bu kurallar yayınlanacak. Vatandaşlar gözleri önünde kuralar çekilecek ve hak sahipleri belirlenecek" diye konuştu.

 TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak ve 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak.

YENİ KURA TAKVİMİ PAYLAŞILMIŞTI

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında çekilmeye başlayan TOKİ kuralarının 2023 Mart ayına kadar devam etmesi planlanıyor. 2+1 ve 3+1 şeklinde yapılacak olan konutlar, noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda hak sahiplerini bulmaktadır.

6 – 14 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen TOKİ kuraları şu şekildeydi;

5-6 Şubat Kütahya 2 bin 280 konutun çekilişi gerçekleşecek.

7-8 Şubat tarihlerinde Afyonkarahisar 3 bin 125 konutun çekilişi gerçekleşecek.

6-13 Şubat tarihinde İzmir 12 bin 400 konutun çekilişi gerçekleşecek.

11 Şubat tarihinde Edirne bin 363 konutun çekilişi gerçekleşecek.

12 Şubat tarihinde Kırklareli bin 189 konutun çekilişi gerçekleşecek.

13-14 Şubat tarihinde Tekirdağ 3 bin 98 konutun çekilişi gerçekleşecek.

Altını olanlar tetikte! İslam Memiş altın yatırımcılarının gazını aldı!

Altın mı dolar mı diye düşünenler aman dikkat! Dünya bunu konuşuyor! Yatırım aracı değişme evresinde!