Toki

TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ kura çekimine dair detaylar merakla araştırılmaktadır. Vatandaşlar TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak? sorusunu sıklıkla sormaktadır.81 ilde inşasına başlanacak olan sosyal konut pek çok kişinin ev alma hayalini süslemektedir

TOKİ sosyal konut başvurularından sonra kura çekimi tarihi milyonların gündeminde yer alıyor. 81 ilde inşasına başlanacak olan sosyal konut pek çok kişinin ev alma hayalini süslemektedir. Yıllardır ev hayali kuranlar, TOKİ sosyal konut projesi sayesinde bu hayaline kavuşacak.

Peki TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ sosyal konut kura çekimine dair merak edilenler…

TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR 2022?

Düşük ve orta gelirli vatandaşlara ev sahibi olma olanağı sunan TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihleri açıklandı. TOKİ sosyal konut başvuruları 14 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı ve 31 Ekim 2022 tarihinde sona erecek. E-Devlet Başvuruları 28.10.2022 tarihinde sonlanacaktır.

TOKİ BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

TOKİ başvurusunun nasıl yapıldığı da vatandaşların sorduğu sorular arasındadır. TOKİ Sosyal Konut Projesi 250 bin konut ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Alt ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak olan Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı TOKİ başvuruları, Ziraat Bankası ve Halk Bankası şubelerinden ve e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor.

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK 2022?

TOKİ Sosyal Konut projesi kuraları hakkında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kura çekiliş tarihleri hakkında 31 Ekim'de başvuruların sona ermesi ile birlikte etaplar halinde kuraların çekilmeye başlanacağı 2023'ün ilk çeyreğinde bütün kuraları çekmeyi düşündüklerini belirtti.

2022 TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

TOKİ sosyal konut projesi ilk başvuru ücreti, 500 TL belirtilen bankalara yatırılacaktır.

2022 TOKİ 3+1 VE 2+1 SOSYAL KONUT FİYATLARI NE KADAR?

TOKİ sosyal konut projeleri, 2 trilyon TL'den fazla ekonomik hareketliliğe yol açacak ve hem konut hem de kira fiyatlarını düşürmesi beklenen projede, 3+1 konutların başlangıç fiyatı olarak 850 bin TL şeklinde olacağı duyurulurken, proje bağlamında inşa edilecek 2+1 konutların başlangıç fiyatı ise 608 bin TL olacağı açıklandı.

65 yaşından küçükler dikkat! SGK duyurdu! 7 Ekim’de süre doluyor! İşte detaylar!

TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG batarya kaç km gidiyor?

TEB’liler okul harcamalarından korkmayın! Dev kampanya sizleri bekliyor! İşte detaylar!