Toki

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

TOKİ kura sonuçları geçtiğimiz günlerde yapılmaya başlandı. TOKİ sosyal konut projesine başvuruda bulunanlar, “TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?” şeklinde araştırmalara başladı.

TOKİ BORCU TOPLU ÖDENİR Mİ?

Borcun tamamını ödemeyecek olan vatandaşlar, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartı ile yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 25’e varan indirimden faydalanılabilir.

İşte diğer merak edilen detaylar…

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura çekiliş sonucunun nasıl öğrenileceği merakla araştırılıyor. TOKİ kura çekilişleri, geçtiğimiz günlerde yapılmaya başlandı. Bu yüzden TOKİ'ye başvuranların gündeminde TOKİ kura sonuçları sorgulama yer alıyor. TOKİ kura sonuçları; n TOKİ resmi sorgulama sayfası üzerinden T.C. kimlik numarası ile öğrenilebilir.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN?

2022 TOKİ ARSA BAŞVURULARI NE ZAMAN?

TOKİ arsa başvurusunun nasıl yapıldığı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. TOKİ arsa başvuruları, 10 Ekim 2022 tarihinde başladı ve bitiş tarihi de ilk olarak 7 Kasım olarak açıklanmıştı ancak geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sürenin 15 Kasım'a kadar uzatıldığını belirtti. TOKİ arsa başvuruları e-devlet sistemi üzerinden ve Ziraat Bankası şubelerinden gerçekleştirilir.

TOKİ PEŞİNAT ÖDENMEZSE NE OLUR?

TOKİ peşinat ödenmezse ne olur sorusu sık sık sorulan sorulardan biridir. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar, iki taksit ve üzerinde ödeme yapmazlar ise iki adet ihtarname gönderilir, 30 günlük süre dolduktan hemen sonra banka aracılığı ile TOKİ idaresine tüm dosyaların verilmesi ile beraber yasal süreç başlar ve dava sonuçlanıncaya kadar tahliye işlemi gerçekleşir.

KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak 2022? KYK burs başvuruları ne zaman bitiyor?

Kara Cuma indirimleri ne zaman 2022? 2022 Kara Cuma ne zaman?

SED yardımı ne kadar oldu 2022? SED yardımı kaç ayda bir verilir?