Toki

TOKİ kura takvimi açıklandı! TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? TOKİ 26-28 Kasım il il kura çekiliş takvimi

TOKİ Sosyal Konut projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş kura çekiliş takvimini merak ediliyor. Peki, TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? İşte 26-28 Kasım TOKİ kura takvimi...TOKİ kura çekilişi bugün Malatya ili için gerçekleştirilecek

TOKİ kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ kura çekilişi bugün Malatya ili için gerçekleştirilecek. TOKİ kura çekiliş sonuçlarının açıklandığı sayfa ile kura tarihleri sosyal konut başvurusu yapan kişiler tarafından merak ediliyor.

 

TOKİ sosyal konut kura çekilişlerinin tarihi il il açıklandı. Sosyal konut başvurusu yapan vatandaşlar başvuru yaptıkları illerdeki çekilişlerini bekliyor. Kura çekilişi gerçekleştirilen illerdekiler ise TOKİ kura sonuçlarını merak ediyorlar. TOKİ kura sonuçları online olarak sorgulanabiliyor. Peki Malatya TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ kura sonucuna nereden bakılır? 26 Kasım TOKİ kura takvimi...

 

TOKİ KURASI 2'İNCİ ETAP DEVAM EDİYOR!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi "İlk Evim, İlk İş Yerim"'de kura heyecanı devam ediyor. 2022 senesi için yeni TOKİ kura çekiliş takvimi açıklandı.

TOKİ kura çekilişi 2'inci etabı, 17 Kasım 2022 Perşembe günü Kilis ile Muş illeri ile başladı ve 28 Kasım 2022 tarihinde sona erecek.

17-28 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek konut kuralarının çekilişinde Kilis, Bingöl, Tunceli, Muş, Malatya, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Adıyaman, Erzurum, Diyarbakır'da toplam 29 bin 363 konut yeni ev sahibini bulacak.

 

SOSYAL KONUT TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ DEVAM EDİYOR!

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri, Bakan Kurum'un açıklaması kapsamında Kasım 2022 tarihi itibarıyla başladı.

26 Kasım 2022 Cumartesi  Malatya kura çekilişi yapılıyor. Kuralar noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayında yayınlanıyor.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞLERİ İL İL LİSTESİ

TOKİ kura tarihleri il il açıklandı. Bazı illerin TOKİ kura tarihleri belli oldu.

24 Kasım Perşembe / Adıyaman / 2 bin 650 konut
26 Kasım Cumartesi / Malatya / 2 bin 791 konut
28 Kasım Pazartesi / Diyarbakır / 5 bin 550 konut

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL NERDEN SORGULANIR? 

TOKİ kura çekilişleri il il yapılıyor. TOKİ kura sonuçları, TOKİ'nin resmi sitesinde yer alan sorgulama sayfasında T.C kimlik numarası ile sorgulanabiliyor.

TOKİ KURA SORGULAMA EKRANI İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ.

http://a.toki.gov.tr/satis/tr/kura/

TOKİ CANLI YAYINI NASIL İZLENİR?

TOKİ kura çekilişleri http://toki.tv/ adresi üzerinden ve TOKİ YouTube sayfasından canlı olarak izlenebiliyor.

Benzin indirimi geldi fiyatlar tek tek güncellendi! Benzin ve motorin Opet, PO, BP, Total 26 Kasım 2022 fiyat listesi

İmar affında son dakika! İmar affı çıkacak mı?