Toki

TOKİ kuraları peş peşe çekildi! TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ Sosyal Konut projesinde kuralar peş peşe çekiliyor. Yeni ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş kura sonucunu merak ediyir. Peki TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...TOKİ kura çekilişi bugün Adıyaman ili için gerçekleştirilecek

TOKİ kura çekiliş yapılmaya tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ kura çekilişi bugün Adıyaman ili için gerçekleştirilecek. TOKİ kura çekiliş sonuçlarının açıklandığı sayfa ile kura tarihleri sosyal konut başvurusu yapanlar tarafından merak ediliyor.

TOKİ ssosyal konut kura çekilişleri il il yapılıyor. Sosyal konut başvurusu yapan vatandaşlar başvuru yaptıkları illerin gelmesini bekliyor. Kura çekilişi yapılan şehirlerdeki bireyler ise TOKİ kura sonuçlarını merak ediyorlar. TOKİ kura sonuçları online olarak sorgulanabiliyor. Peki Adıyaman TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANIR? 

TOKİ kura çekilişleri il il gerçekleştiriliyor. TOKİ kura sonuçları, TOKİ'nin resmi sitesinde yer alan sorgulama sayfasında T.C kimlik numarası ile sorgulanabiliyor.

TOKİ KURA SORGULAMA EKRANI İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ.

https://a.toki.gov.tr/satis/tr/kura/

TOKİ KURASI 2. ETAP DEVAM EDİYOR!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde kura heyecanı devam ediyor. 2022 yılı için yeni TOKİ kura çekiliş takvimi açıklandı.

TOKİ kura çekilişi 2'inci etabı, 17 Kasım 2022 Perşembe günü Kilis ve Muş illeri ile başladı ve 28 Kasım'da sona erecek.

17-28 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek konut kuralarının çekilişinde Kilis, Muş, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli, Erzincan, Adıyaman, Erzurum, Gaziantep,   Diyarbakır'da toplam 29 bin 363 konut yeni sahibini bulacak.

SOSYAL KONUT TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ DEVAM EDİYOR!

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri, Bakan Kurum'un açıklaması kapsamında Kasım 2022 tarihi itibarıyla başladı.

25 Kasım 2022 Cuma (bugün) Adıyaman kura çekilişi yapılıyor. Kuralar noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayında yayınlanıyor.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞLERİ İL İL LİSTESİ

TOKİ kura tarihleri il il açıklandı. Bazı illerin TOKİ kura tarihleri belli oldu.

24 Kasım Perşembe: Adıyaman 2 bin 650 konut
26 Kasım Cumartesi: Malatya 2 bin 791 konut
28 Kasım Pazartesi: Diyarbakır 5 bin 550 konut

TOKİ CANLI YAYINI NASIL İZLENİR?

TOKİ kura çekilişleri https://toki.tv/ adresi üzerinden ve TOKİ YouTube sayfasından canlı olarak izlenebiliyor.

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

Çiftçiler hemen bakın! Yüzde 100 faiz indirimli kredilere mazot ve gübre şartı geldi! Resmen açıklandı!

Milyonlarca kişiye vergi şoku! Yüzde 61,5 zamlanıyor! Evi, iş yeri, arsası olanlar dikkat!