27 / 04 / 2024

TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak? Sinop Boyabat İçin Tarih Belli Oldu!

TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak? Sinop Boyabat İçin Tarih Belli Oldu!

Merakla beklenen Sinop Boyabat TOKİ kura tarihi belli oldu. Canlı yayın ile TOKİ binasında gerçekleştirilecek kura için geri sayım başladı...



TOKİ Sinop Boyabat hak sahibi belirleme kurası için geri sayım başladı. Sinop ili Boyabat ilçesinde 131 adet konut kapsamında üretilecek 12 adet konut için hak sahibi belirleme kurası yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan ve 21 Şubat - 25 Şubat tarihleri arasında başvuruları alınan projede konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde satışa sunuldu. 2+1 konutlardan 10 tanesi ve 3+1 konutlardan ise 2 tanesi için gerçekleştirilecek olan kura sonucu hak sahipleri belirlenecek.

TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak? Sinop Boyabat İçin Tarih Belli Oldu!

3 Mart 2022 tarihinde saat 11.00'de gerçekleştirilecek  TOKİ  Sinop Boyabat kura çekimi, noter huzurunda ve eş zamanlı olarak TOKİ'nin resmi sosyal medya hesaplarından da canlı olarak takip edilebilecek.

Şeffaf bir şekilde anbean izlenebilecek olan kura çekimi, Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram üzerinden canlı sunulacak.

TOKİ Sinop Boyabat konut projesindeki evler için aylık taksitler sadece 889 TL'den başlıyor. 62 metrekare ile 81 metrekare arasında değişen evler için sözleşme sırasında yüzde 10 peşinat bedeli talep ediliyor ve bu ücret 17 bin liradan başlıyor.

Emlak365'in haberine göre, kura sonucunda TOKİ Sinop Boyabat konut projesinden konut alma hakkı elde edemeyen vatandaşların başvuru ücretleri, 7 Mart 2022’de, konut satın alma hakkı kazandığı halde sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinin başvuru bedelleri ise, 21 Mart 2022’de iade edilecek. Ayrıca yedek hak sahiplerinin başvuru bedelleri de 28 Mart 2022 tarihinde başvuru sahiplerine geri iade edilecek.

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

TOKİ Sinop Durağan'da 177 konutluk yeni proje inşa edecek!

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 kentsel dönüşüm konutu!


Geri Dön