28 / 04 / 2024

TOKİ Malatya Beydağı başvuru tarihleri!

TOKİ Malatya Beydağı başvuru tarihleri!

375 konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvurular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı başvuru tarihleri...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 375 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Malatya Beydağı başvuru tarihleri!

TOKİ Malatya Beydağı başvuru tarihleri 21 Kasım – 30 Aralık 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Malatya Beydağı projesindeki dairelerin fiyatları 114 bin 322 TL ile 153 bin 856 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konut alıcısı, Gayrimenkulün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip. 


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön