27 / 04 / 2024

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...



Asrın felaketinden etkilenen Malatya'da inşa edilen deprem konutlarının kuraları çekildi. Pek çok kişi de  TOKİ  Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde afetzedeler, TOKİ ve AFAD iş birliğinde yeni konutlarına kavuşurken, Malatya'da yapım çalışmaları tamamlanan 3 oda 1 salon ve 105 metrekare toplam 6 bin 181 konut hak sahiplerine teslim edilecek.

Canlı olarak yayınlanan kura çekilişi sonrası kesinleşmiş olan sonuçlar da e-Devlet üzerinden erişime açılacak. Peki; Malatya deprem konutları kura sonuçları belli oldu mu? Malatya TOKİ 2024 kura sonuçları ne zaman açıklanacak, kura sonuçları nereden nasıl öğrenilir? 

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden sonra yapılan afet konutlarının ilk etabı, şehir şehir hak sahiplerine teslim ediliyor. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen şehirlerde inşa edilen toplam 46 bin konut için adeta nefesler de tutuldu.

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

Önümüzdeki iki ay içerisinde sahiplerine teslim edilen konut sayısı 75 bine yükselecek.

MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUCU ÖĞRENME 2024

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen Malatya deprem konutları 2024 kura çekimi ve anahtar teslim töreni dün gerçekleştirildi. Malatya'da inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 6 bin 181 deprem konut da sahibini buldu.


MALATYA DEPREM KONUTU KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2024 NASIL ÖĞRENİLİR?

Merakla beklenen kura çekimleri sonrasında kesinleşen sonuçlar, e-Devlet üzerinde yer alan AFAD sayfası üzerinden (https://www.turkiye.gov.tr/afet-ve-acil-durum-yonetimi-baskanligi) ilan edilecek.

Malatya TOKİ deprem konutları sorgulama ekranı için tıklayın


TOPLAM 46 BİN KONUT TESLİM EDİLECEK

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, 11 şehirde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle gece gündüz demeden çalışmaların sürdürüldüğü belirtilerek, İnşası tamamlanan ve hak sahipliği belirlenen 46 bin konutun teslim edildiğini açıklanmıştı.

 

Konutta balon sönüyor mu?

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942'de alınan karar: Karayolları ve köprüler için her sene 5 milyon lira harcanacak!


Geri Dön