29 / 04 / 2024

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru!

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru!

Toplamda 63 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir projesindeki daireler satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru günü ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 151 konutluk Manisa Demirci Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve  TOKİ  stoğunda bulunan 63 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Demirci Şubesi aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru!

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir projesindeki dairelerin başvuruları 30 Ocak 2017 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir projesindeki dairelerin fiyatları 82 bin 39 TL ile 101 bin 296 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Projedeki daireler 2+1 olarak tasarlandı. 


Sözleşme imzalama esnasında, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında sırasında bankaca tahsil edilecektir. Ayrıca bu tutarlar her taksit ödemesiyle birlikte, taksit tutarı üzerinden ALICI’dan tahsil edilir.


Satış duyurusu için tıklayın




Geri Dön