Kent Haberleri

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin ihaleleri Aralık ayı içerisinde yapılacak

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı, Manisa projeleri için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin ihaleleri Aralık ayı içerisinde yapılacak. 3 ilçede toplamda 895 konutun inşa edileceği projeler Manisalı vatandaşların da yüzünü güldürdü.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projeleri; Salihli, Demirci ve  Şehzadeler'de inşa edilecek. Projelerin ihaleleri 1 Aralık, 13 Aralık ve 26 Aralık tarihlerinde yapılacak.

TOKİ Manisa Salihli projesinde 150 konut, Manisa Demirci projesinde 140 konut ve Manisa Şehzadeler projesinde 605 konut yer alacak. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanları şu şekilde...
 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanları şu şekilde...


1. Manisa Salihli 150 konut 

Manisa İli Salihli İlçesi Durasallı Mahallesi 150 Adet Konut, 10 Adet Ticaret Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Aralık 2022 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

2. Manisa Demirci 140 konut

Manisa İli Demirci İlçesi Akıncılar Mahallesi 2 Etap 140 Adet Konut, 5 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Aralık 2022 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ kuraları peş peşe çekildi! TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ kurasında 411 bin 706 kişinin kura sonucu belli oldu! Kurada ismi çıkmayanlar ne yapacak?