04 / 05 / 2024

Toki Manisa Yunusemre'de zemin çalışmaları tamamlandı!

Toki Manisa Yunusemre'de zemin çalışmaları tamamlandı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa'nın en büyük projelerinden birisi olan TOKİ Projesi için İstanbul'dan gelen Şehir ve Bölge Plancılarını ağırladı.



Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa'nın en büyük projelerinden birisi olan  TOKİ  Projesi için İstanbul'dan gelen Şehir ve Bölge Plancıları Murat Yazıcı ve Mehmet Demiröz ile birlikte proje üzerinde önce Şehircilik ve İmar Müdürlüğü'nde, daha sonra da projenin hayata geçirileceği Akgedik bölgesinde sahada incelemelerde bulundu. 




İnceleme sonrası açıklama yapan Çerçi, projenin birinci etabının ihalesinin birkaç ay içinde yapılacağını açıkladı. Birinci etabın planlarının hazır olduğunu kaydeden Çerçi, "Geçen hafta Ankara'dan gelen ekipler zemin etüt çalışmalarını tamamladı. 5 bin konutluk projenin ilk etabı olan bin 213 konutun ihalesi yakında yapılacak. TOKl'nin yeni konseptine göre 8-10 katlı binalar değil, 4-5 katlı modern şehirler kuruluyor. Diğer 2'nci, 3'ncü, 4'ncü ve 5'nci etaplarla ilgili çalışmalar da devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda diğer plan ve projeler bitmiş olacak" dedi. 



Yeni Asır 


Geri Dön