29 / 04 / 2024

TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Mersin Erdemli 1.Bölge ve 2.Bölge Toplu Konut uygulaması projesinde yer alan 2 adet konut açık satışa çıkacak. TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor.




Mersin Erdemli 1.Bölge ve 2.Bölge Toplu Konut uygulaması projesinde yer alan 2 adet konut açık satışa çıkacak.  TOKİ  Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor.


TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap projesindeki dairrelerin satış işlemleri  Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Erdemli Şubesi olacak. 


TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuru zamanları

TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları 15 Kasım – 30 Aralık 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap projesindeki dairelerin fiyatları 155 bin 538 TL ile 156 bin 580 TL aralığında değişiyor.


Konutların satış fiyatları mevcut fiziki durumlarına göre belirlenmiş olup, alıcılar satın alacakları konutları mevcut halleri ile görmüş ve kabul etmiş sayılacak. Konut alıcısı, Gayrimenkulün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip.



Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön