Toki

TOKİ Nevşehir Karasoku Mahallesi kura sonucu 26 Ağustos 2024!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Nevşehir projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte TOKİ Nevşehir Karasoku Mahallesi kura sonucu 26 Ağustos 2024…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Nevşehir Karasoku Mahallesi 1. etap kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutların kura çekimi gerçekleştirildi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 250 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında başvuruları kabul edilen Nevşehir merkez sosyal konutlarının hak sahipleri için; Karasoku kura sonuçları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Peki TOKİ Nevşehir Merkez Karasoku 1. Etap kura sonuçları belli oldu mu? TOKİ Nevşehir Karasoku kura sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır? İşte TOKİ Nevşehir Karasoku Mahallesi kura sonucu 26 Ağustos 2024 ve TOKİ E-devlet kura sonucu sorgulama ekranı…

Nevşehir İli Merkez İlçesi Karasoku 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi 41 Adet Konut Projesinde yer alan konutların kuraları çekildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre konut belirleme kurasından sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hak sahipleri tarafından 02 – 06 Eylül 2024 tarihleri arasında T.Halk Bankası Nevşehir Merkez Şubesi’nde imzalanacak.

Verilen detaylara göre hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar; yüzde 10 peşinat bedeli için 240 ay vade ile taksitlendirilecek olup, söz konusu peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecek.


Hak sahiplerinin konutlarına ait kalan borç bakiyesi ile aylık taksitler her senenin Ocak ve Temmuz aylarında olacak şekilde senede iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur Memur Maaş Artış Oranı’na göre artırılacak. Ayrıca projede yer alan konutlar için taksit ödemeleri, sözleşme tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.

Projede yer alan konutlar için ilk dönemsel artış Ocak 2025 tarihinde uygulanacaktır. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar yüzde 10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini izleyen ay itibariyle başlayacak biçimde satılacak. 

TOKİ Nevşehir Karasoku Mahallesi kura sonucu 26 Ağustos 2024 için tıklayın

 

Şeker GYO, Ankara Gölbaşı'ndaki arsasını 30 milyon 500 bin TL'ye sattı!

Bilgiçler Yapı AKTİM Çarşı ve ofis projesinde teslimler Eylül 2025'te!

Otomobil fiyatlarına zam yolda! İşte o tarih…