28 / 04 / 2024

TOKİ o şehirdeki iki yeni proje için düğmeye bastı! 

TOKİ o şehirdeki iki yeni proje için düğmeye bastı! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'deki iki yeni projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Gümüşhane projesi ile ilgili detaylar...



Yatırımlarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'de inşa edeceği iki yeni projesi için start verdi.

Çalışmalarına hız kesmeden devamm edenToplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin merakla beklenen Gümüşhane projeleri Kürtün ilçesinde yükselecek.

TOKİ o şehirdeki iki yeni proje için düğmeye bastı! 

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane 2023 projelerinde 136 yeni konuta yer verilecek. Yine paylaşılan detayolara göre, projeler Cami Yanı Mahallesi ve Çayra Mahallesi'nde yükselecek.

Peki çalışmalarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane 2023 projelerinde konutların yanı sıra ticari alanlara yer verilecek mi? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projelerinin ihalesi ne zaman ve saat kaçta gerçekleştirilecek?


Geri Dön