Toki

TOKİ orta sınıf konut kampanyası nedir, ne demektir? TOKİ orta sınıf konut kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair sorular sorulmaktadır. İşte TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair bilinmesi gerekenler!TOKİ sosyal konut başvuruları, ev sahibi olmak isteyen vatandaşların ilgi odağında yer alıyor

TOKİ orta sınıf konut kampanyası gündemde yer alıyor. TOKİ sosyal konut başvuruları, ev sahibi olmak isteyen vatandaşların ilgi odağında yer alıyor. Şu anda da Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıklamasını yaptığı TOKİ orta sınıf konut kampanyası konuşulmaktadır.

Peki TOKİ orta sınıf konut kampanyası nedir, ne demektir? TOKİ orta sınıf konut kampanyasına kimler başvurabilir? İşte merak edilen detaylar…

TOKİ ORTA SINIF KONUT KAMPANYASI NEDİR?

TOKİ orta sınıf konut kampanyası merakla araştırılıyor. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Orta gelir grubu için de konut kampanyası yapılacak. Çalışmalarda sona yaklaştık. Ekim ayı içerisinde bu kampanyanın ayrıntılarını duyuracağız" demesi üzerine TOKİ orta sınıf konut kampanyası gündeme geldi. Daha önce Emlak Konut Kampanyası olarak açıklanan orta gelir grubu sosyal konut kampanyasının alanı genişlemeye başladı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "GYODER'le, İMDER'le, Türkiye Müteahhitler Birliği ile, Anadolu'da diğer müteahhitlerle görüşüyoruz. Bunun kapsamını genişleteceğiz" şeklinde konuştu.

TOKİ ORTA GELİR GRUBU BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TOKİ orta sınıf konut kampanyası, "Üç adımda yeni konut hamlesi" başlığı altında yürütülecektir. Bu adımları detaylıca anlatan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Ev sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi? İşte detaylar!

Ziraat Bankası Bankkart ile market alışverişlerinde kazançlı çıkın! Bankkart sahiplerine dev kampanya!

Tapunun kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? İşte detaylar!