28 / 04 / 2024

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru koşulları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru koşulları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta daire fiyatları 71 bin 531 TL'den başlıyor. Başvuruları yarın sona eren projede 447 TL aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru koşulları...



Konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanan  TOKİ  Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 256 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor.


TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 447 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. Başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödenen projede başvurular yarın sona erecek.


Osmaniye Yeşilyurt TOKİ ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatta kalan tutar için 96 ay, yüzde 15 peşinatta kalan tutar için 108 ay vade, yüzde 25 peşinatta kalan tutar için 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 


TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap daire fiyatları 71 bin 531 TL ile 125 bin 973 TL arasında değişiyor. Başvuruları Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilen projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 


TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru koşulları!

Konut satın almak için başvuruda bulunanların;


- Kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları,


- T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekiyor.


- Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabiliyor. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç).


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın


Geri Dön