Toki

TOKİ resmen açıkladı! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle arsa satışı yarın başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 27 ildeki 349 arsa yarın ve 30 Haziran'da satışa sunuluyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'dan da arsaların yer aldığı satışla ilgili tüm detaylar belli oldu...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da bulunduğu 27 ildeki 349 arsa yarın ve 30 Haziran'da satışa sunuluyor.

TOKİ tarafından satışı yapılacak arsaların ihalesi yarın ve çarşamba günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

Peki TOKİ hangi illerdeki arsaları satıyor? Arsaların toplam muhammen bedelleri ve büyüklükleri ne kadar? İşte TOKİ'nin arsa satışıyla ilgili merak edilen her şey...

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsalar İstanbul, Adana, Çorum, Afyonkarahisar, Denizli, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Kastamonu, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Şanlıurfa, Hakkari, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Muğla, Samsun, Sivas ve Uşak illerinde konumlanıyor. 

Toplam 27 ilde satışa sunulan 349 arsa farklı özelliklere sahip. TOKİ'nin satışını gerçekleştireceği arsalar arasında, Adana'da konut ve ticaret,  Ankara  Etimesgut'ta konut, özel sağlık tesisi, Diyarbakır'da konut, ticaret, özel sağlık tesisi alanları, Sincan'da konut, Antalya'da gelişme konut alanları yer alıyor. İzmir'de satışa sunulan arsalar arasında da konut, ticaret, sanayi ve depolama alanının yanı sıra gemi söküm alanı ile akaryakıt istasyon alanlarına da yer veriliyor. 

27 ildeki 349 arsa için 6 milyar 38 milyon 251 bin 311 Türk Lirası muhammen bedel belirlendi. Arsaların toplam büyüklüğü 2 milyon 265 bin 980 metrekare olarak açıklandı. 

Yatırımcıların ve arsa alacakların merakla beklediği arsaların satış ihalesi, yarın ve çarşamba günü saat 10:30'da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak. Arsalar için istekliler  tekliflerini  "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden sunacak. 

Yarın, İstanbul, Antalya,  Denizli, Balıkesir, Kocaeli, Aydın, Muğla, İzmir ve Uşak illerindeki arsaların ihalesi yapılacak. Çarşamba günü ise Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Samsun, Sivas ve Şanlıurfa illerindeki arsalar satışa sunulacak.

Peki arsa satışlarında taksit imkanı bulunuyor mu? TOKİ'nin satışa sunduğu arsalar için ödeme planı belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

36 AY TAKSİT VE YÜZDE 25 PEŞİNAT FIRSATI 

Alıcılara, konut, ticaret, sanayi, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları özelliklerindeki arsalar için peşin ve taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Arsalar 36 ay taksitle satın alınabiliyor.

Aynı zamanda KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsalar için; yüzde 25 ve yüzde 40 peşinat ödeyerek satın alma imkanı da sunuluyor. 

TOKİ tarafından satışa çıkarılan 27 ildeki 349 arsa ile ilgili ayrıntılı tüm bilgiler "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinde yer alıyor. "(212) 608 15 00" numaralı telefondan da konuyla ilgili bilgi alınabiliyor. 

TOKİ 2022 başvuruları başladı! Bu illerde son dakika 2+1 ve 3+1 ucuz konut fırsatı! E-devletten hemen başvurabilirsiniz!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesine 7 firmadan teklif!