Toki

TOKİ Samsun İlkadım kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Samsun İlkadım Kıran Mahallesi projesinin kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte TOKİ Samsun İlkadım kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Samsun İlkadım projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Samsun İlkadım Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2.etap 2. Bölge projesinde toplam 710 konut yer alıyor.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2.etap 2. Bölge projesinin kura sonuçları projeye başvuru yapanlar tarafından merak edilirken, pek çok kişi de ‘TOKİ Samsun İlkadım kura sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır’ sorusunun yanıtını araştırıyor.

Peki TOKİ Samsun İlkadım kura sonuçları nereden sorgulanır? Samsun TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Samsun İlkadım kura sonuçları 29 Ağustos 2024 ve Samsun TOKİ kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1…


TOKİ Samsun İlkadım kura sonuçları isim listesi e-devlet üzerinden öğrenilebiliyor. Projenin konut belirleme kurasından sonra hak sahipleri tarafından 09 Eylül 2024 – 13 Eylül 2024 tarihleri arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanması planlanıyor. Söz konusu sözleşmeler Ziraat Bankası İlyasköy Şubesi’nde imzalanacak.

Samsun İlkadım TOKİ projesi için sözleşme imzalama aşamasında şu belgeleri ibraz edecek: Projeye başvuru dönemi itibariyle (Eylül/Ekim 2022) Samsun ili sınırları içinde son 1 senedir oturuyor olduklarına dair adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alacakları belge ya da  il nüfusuna kayıtlı olduğunu gösterir belge, Eylül veya Ekim 2022 ayı itibariyle; Hane halkı gelirinin en fazla net 16 bin Türk Lirası olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile bunların dul ve yetimleri için konutlar yüzde 10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli olarak satılacak. 

TOKİ Samsun İlkadım kura sonuçları 29 Ağustos 2024 ve Samsun TOKİ kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 için tıklayın

 

Uzmanı açıkladı: Dükkan fiyatlarındaki reel gerileme, konuttaki düşüşü geçebilir!

Altın uçmaya devam ediyor! Gram, çeyrek, gremse, atabeşli altın fiyatları ne kadar? 29 Ağustos canlı altın fiyatları

Konut piyasasında indirimler başladı ama 'tık yok' diyen ünlü gazeteci tarih vererek açıkladı! Daha kötüsü geliyor