Toki

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, Şanlıurfa'nın merkez ve Eyyübiye ilçelerindeki konutların ihaleleri ağustos ve eylül ayında, Birecik, Akçakale ve Ceylanpınar'daki millet bahçelerinin ihaleleri ise bu ay gerçekleştirilecek

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  Şanlıurfa'da 2 bin 2 konut inşa edecek ve 3 ilçede millet bahçesi yapacak.

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, Şanlıurfa'nın merkez ve Eyyübiye ilçelerindeki konutların ihaleleri ağustos ve eylül ayında, Birecik, Akçakale ve Ceylanpınar'daki millet bahçelerinin ihaleleri ise bu ay gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan TOKİ, piyasa koşullarında ev alması mümkün olmayan dar ve orta gelirli vatandaşları, uzun vadeli düşük taksitlerle konut sahibi yapmak için Şanlıurfa’da yeni projeler hayata geçirileceğini duyurdu.

TOKİ Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Batıkent Mahallesi'nde dört etapta toplam 1756 konut inşa edecek. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara yatay mimarinin esas alındığı, mahalle kültürünün yaşatılacağı proje ile parkı ve sosyal donatıları olan yeni bir yaşam alanı hayata geçirilmiş olacak.

İlk etapta hayata geçirilecek olan toplamda 441 konutun ihalesi 5 Eylül tarihinde, ikinci etaptaki 303 konutun ihalesi 6 Eylül tarihinde üçüncü etaptaki 603 konutun ihalesi 7 Eylül  tarihinde ve dördüncü etaptaki 409 konutun ihalesi de 8 Eylül tarihinde yapılacak.

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, Şanlıurfa'daki kentsel dönüşüm projeleri kapsamında da Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 2. etabında 246 yeni konut inşa edilecek. Bu projenin ise 5 Ağustos'ta ihaleye çıkacak.

Millet bahçelerinin ihale tarihleri de açıklandı!

TOKİ'nin aktardığı detaylara göre, Şanlıurfa'nın Birecik, Akçakale ve Ceylanpınar hayata geçirilecek olan  millet bahçelerinde, sosyal donatı alanları, millet kıraathanesi, yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları yer alacak.

Birecik'teki millet bahçesi 6 Temmuz, Akçakale millet bahçesi 18 Temmuz'da, Ceylanpınar millet bahçesi ise 19 Temmuz'da ihaleye çıkacak.

13 bin konut sahiplerine teslim edildi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da dar gelirli ve konutu olmayan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla yapım çalışmalarına başlanan 16 bin konuttan 13 bin 931'ini hak sahibi vatandaşlara teslim etti.

Açıklanan resmi rakamlara göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kentte modern ve son teknolojiye sahip 6 hastane, 3 spor salonu, 28 okul, 16 cami, 3 kamu hizmet binası, 18 ticaret merkezi hayata geçirdi.

TOKİ’den yeni yatırım! TOKİ 100 bin konutla geliyor

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih belli oldu! Ankaralılara 503 yeni ve ucuz konut müjdesi!

TOKİ'den büyük fırsat! Taksitler 1.000 liradan bile az! Başvuru tarihleri belli oldu! Ucuz konut fırsatını kaçırmayın!