30 / 04 / 2024

TOKİ Silivri kura çekilişi yarın yapılacak!

TOKİ Silivri kura çekilişi yarın yapılacak!

TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde yer alan 1.356 konut yarın kura çekilişiyle satışa çıkıyor.  Alt ve orta gelir grubu kapsamında hayata geçirilen projede taksitler 700 TL'den başlıyor.



TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde kura çekilişi  11-12/Temmuz/2018 tarihlerinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde saat 11:00’de başlayacak.

TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap'ta 934 adet konut alt gelir grubuna, 422 konut orta gelir grubuna ayrıldı.

TOKİ İstanbul Silivri 1. Ve 2. Etap Projesi'nde minimum taksit ödemeleri 700 TL'den başlıyor. Projede alt gelir grubunda fiyatlar 198 bin TL'den,  orta gelir grubunda fiyatlar 285 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

 

TOKİ Silivri kura çekilişi yarın yapılacak!


TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap projesinde 76,05 metrekare ile 98,36 metrekare 2+1 daireler alt gelir grubunda, 106,01 ile 129,19 metrekare 3+1 daireler  orta gelir grubunda satılıyor.

 

2+1 kura sonuçları için tıklayın


- "Amacımız evi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak"

 

TOKİ Silivri kura çekilişi yarın yapılacak!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  TOKİ  Başkanı Ergün Turan, açıklamadaki değerlendirmesinde, kura sonrası alt gelir grubunda konut sahibi olacak vatandaşların borçları bitene kadar, orta gelir grubunda ise iki yıl bu konutları satamayacaklarını belirterek, “Çünkü bizim önceliğimiz konutu alıp kullanacak vatandaşlarımız, yani onu alıp ondan kar edecek vatandaşlar değil. Amacımız evi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaktır" ifadelerini kullandı.

Turan, ayrıca kura sonrası konut sahibi olamayan vatandaşların başvuru bedelinin 18 Temmuz tarihinden itibaren geri iade edileceğini bildirdi.

TOKİ’nin artık yatay mimari ve mahalle konseptinde projeler inşa ettiğini aktaran Turan, Silivri’de satışa sunulan bin 356 konutun bu konseptle inşa edileceğini söyledi. 

Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışla hizmet ettiklerini vurgulayan Turan, “Öncelikli hedefimiz dar ve orta gelirli bugüne kadar hiç konut sahibi olmamış, konut almakta zorlanan vatandaşlarımızı kira öder gibi konut sahibi yapmaktır. Sosyal devletin en önemli yansıması vatandaşın barınma ihtiyacını karşılamasıdır. İdare olarak bunu gerçekleştiriyoruz. Sosyal devletin en önemli yansıması bu idaredir. Vatandaşlar için yegane dost eli bir kuruluştur." görüşlerini kaydetti.


    
TOKİ İstanbul Silivri 1. Ve 2. Etap alt gelir grubu

TOKİ Silivri kura çekilişi yarın yapılacak!

 
TOKİ İstanbul Silivri 1. Ve 2. Etap orta gelir grubu

TOKİ Silivri kura çekilişi yarın yapılacak!

 

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


 
 


Geri Dön