28 / 04 / 2024

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları yeni!

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları yeni!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle'de inşa ettiği projenin kura çekilişi yarın gerçekleşecek. TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları yeni açıklandığında Emlakkulisi.com'da olacak.




Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle'de inşa ettiği projenin kura çekilişi yarın gerçekleşecek.  TOKİ  Sivas Yenimahalle kura sonuçları yeni açıklandığında Emlakkulisi.com'da olacak.


TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları için tıklayın


TOKİ Sivas Yenimahalle projesinde 40 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutların  brüt alanı 106,35 metrekare net alanı ise 86,26 metrekare olarak belirlendi. 


TOKİ Sivas Yenimahalle projesindeki dairelerin en düşük fiyatı 133 bin 262 TL en yüksek fiyatı ise 158 bin 276 TL. Kura ile satılacak konutlar için başvurular 19-30 Eylül 2016 tarihleri arasında kabul edildi.


TOKİ Sivas Yenimahalle kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” yarın çekilecek.  TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları yeni açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da olacak.




Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön