Toki

TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? TOKİ kura sonuçları Konya belli oldu mu?

Konya TOKİ kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Kura sonuçları il il açıklanmaya başladı. Konya’da yaşayan vatandaşlar, TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor.16 Kasım 2022 tarihinde 22 bin 57 konutun kura çekilişi sonlanmış olacak, hak sahipleri belli olmuş olacak

TOKİ İSTANBUL, ANKARA, İZMİR KURA TARİHLERİ AÇIKLANDI MI?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un bu konuda yaptığı açıklaması şu şekildedir;” 12 ilin kura çekilişi 10 günden kısa bir sürede tamamlanacak. 16 Kasım 2022 tarihinde 22 bin 57 konutun kura çekilişi sonlanmış olacak, hak sahipleri belli olmuş olacak.” İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekimi ve başvuru sonuçları hakkında resmi bir açıklama gelmedi.

 

İşte merak edilen diğer detaylar…

KONYA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Konya TOKİ çekilişi hakkında net bir tarih paylaşılmadı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yaptığı açıklamaya Şırnak ve Ardahan’da yapılan çekilişlerden hemen sonra Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 5 il, Doğu Anadolu Bölgesi’nde 7 ilde olmak üzere 7 ile 16 Kasım tarihlerinde toplamda 12 ildeki 22 bin 57 konutun kura çekimleri gerçekleşecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un paylaştığı il il TOKİ kura çekilişi tablosu şu şekilde;

TOKİ EV ÇIKMADI PARAMI NASIL ALABİLİRİM?

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim sorusu kura sonuçlarında ismi çıkmayan kişilerin sıkça sorduğu sorulardan sadece bir tanesidir. Başvuru parasının iade edilmesi hakkında TOKİ'den gelen açıklama şu şekildedir; “TOKİ sosyal konut çekilişinde isimleri yer almayan vatandaşların başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden başlayacak şekilde beş iş günü sonrasında başvuru yapılan bankalara yatırılacaktır. Kurada ismi çıkmayan vatandaşlar da bankaların yetkili şubeleri ve ATM'lerine giderek iadelerini alabilecekler.”

100 metrekare prefabrik ev kaç para?

Hisseli tapuya nasıl ev yapabilirim?

Maaş promosyonları ne zaman ödenecek?