Toki

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları ne zaman başlayacak 2022? İşte TOKİ sosyal konut başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ne zaman başlayacağı ve başvuru şartları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!Vatandaşlar 2022 TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları başladı mı? şeklindeki sorular hız kesmeden soruluyor

TOKİ’den ucuz fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ediyor. Vatandaşlar 2022 TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları başladı mı? şeklindeki sorular hız kesmeden soruluyor.

İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihi ve başvuru şartlarına ait detaylar…

ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM BAKANI MURAT KURUM'DAN TOKİ AÇIKLAMASI

Bu sosyal konut projesini 81 ilde başlatacaklarını ifade eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ başvuruları hakkında yaptığı açıklamada, "İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibarıyla, Cumhurbaşkanımız milletine vereceği büyük bir müjde ile duyuracağız” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TOKİ SOSYAL KONUT AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOKİ başvurularına dair şunları söyledi; "TOKİ kapsamında 1 milyon 170 bin vatandaşımızı ev sahibi yaparak ekonomik, sağlıklı, güvenli konut üretiminde dünyada eşi benzeri olmayan bir başarı ortaya koyduk. Ülkemizin 81 şehrinde hız kesmeden toplu konut projelerine devam ediyoruz. Şimdi de Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. İlke kez ev sahibi olacak vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği bu proje bitmek üzere. Sıfır atık uyumlu, enerji verimli malzemeler ile yapılacak bu konut projesinde yenilenebilir enerji sisteminden yararlanılacaktır."

SOSYAL KONUT PROJESİ NEDİR, BAŞVURU NASIL YAPILIR ŞARTLARI NELER?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı'nın ardından açıklanan sosyal konut projesi hakkında araştırmalar hızla devam ediyor. İşte konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öne çıkan başlıklar şöyledir; "Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. Hazırlıklarımız bitmek üzere. Vatandaşlarımızı kira öder gibi taksitlerle, yerel ve yatay olmak üzere iki mimari anlayışına göre inşa edilmiş konut projeleri ile ev sahibi yapacağız.

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

O banka doların sonunu nasıl gördüğünü açıkladı! Elinde doları olanlar aman dikkat!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 220 memur alımı resmen başladı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Devlet hastanesinde çalışmak isteyenlere fırsat doğdu! İşte başvuru detayları!