Toki

TOKİ taksitleri ne zaman başlayacak 2023? TOKİ taksidi ne zaman başlar? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ kuraları hala devam ediyor. Kuralar devam ederken, TOKİ taksitlerinin ne zaman başlayacağı merakla soruluyor. İşte bu konudaki detaylar!Peki “TOKİ taksitleri ne zaman başlayacak 2023? TOKİ taksidi ne zaman başlar? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor 2023?”

TOKİ konut taksit ödeme tarihinin açıklanıp açıklanmadığına dair sorular kura çekimi ile yoğunlaştı. Peki “TOKİ taksitleri ne zaman başlayacak 2023? TOKİ taksidi ne zaman başlar? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor 2023?”

İşte haberin ayrıntıları…

TOKİ TAKSİT ÖDEMELERİ NE ZAMAN 2023?

TOKİ taksitleri sözleşme imzalama sürecini takip eden ay itibari ile başlayacak. Sözleşme, kuranın ardından imzalanacak. Kura çekiminin Kasım ayında gerçekleşmesi halinde, talihliler sözleşme imzalama süreci için bankalara davet edilecektir. Sonraki ay ise taksit ödemelerine başlanacak.

Konut belirleme kurası ile birlikte konutu belli olan alıcılar İdarenin tespit ettiği ve ilan edeceği tarihlerde Bankada Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemlerini yapacaktır.

Sözleşme imzalama aşamasında;

TOKİ TAKSİT VE ÖDEMELERİ NASIL OLACAK?

Projeye yeterli talebin oluşmaması ya da mücbir nedenlerden dolayı projenin gerçekleştirilememesi durumunda başvuru sahiplerine gerekli bilgi verilecektir.

Hak sahiplerine verilecek konutlar;