Kent Haberleri

TOKİ Temmuz 2023 başvuruları resmen başladı, konutlar 2 bin 491 lira taksitle satılacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ Temmuz 2023 başvuruları resmen başladı, konutlar 2 bin 491 lira taksitle satılacak... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sitesinde paylaşılan bilgilere göre, söz konusu projede ödenmesi gereken taksit tutarları 2 bin 491 liradan başlıyor

Yeni konut projesi yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bir projesi için daha başvuru dönemini başlattı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sitesinde paylaşılan bilgilere göre, söz konusu projede ödenmesi gereken taksit tutarları 2 bin 491 liradan başlıyor.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından kuralı olarak satışa sunulan bu proje için başvurular ne zaman başlayacak? Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 2 bin 491 TL taksitle konut sahibi olunabilen projesi için kaç lira peşinat ödenecek? Projede kaç konut yer alıyor? 

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından kuralı olarak satışa sunulan bu proje için başvurular ne zaman başlayacak? Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 2 bin 491 TL taksitle konut sahibi olunabilen projesi için kaç lira peşinat ödenecek? Projede kaç konut yer alıyor? 

Ev almak isteyen vatandaşların merakla beklediği söz konusu proje ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, TOKİ Karaman Merkez Kırbağı projesinde toplam konut sayısı 17. Kuralı olarak satışa çıkarılan Karaman TOKİ 2023 projesindeki konutlar 1 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Karaman TOKİ 2023 projesi için başvuru dönemi bugün başladı ve 21 Temmuz 2023 tarihinde de sona erecek. Projedeki konutlar için başvuru bedeli 1.000 lira olarak belirtildi.

Kura çekilişlerinin 28 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirileceği Karaman TOKİ 2023 projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Karaman 2023 projesinde en düşük konut fiyatı 597 bin 990 TL, en yüksek konut fiyatı da 629 bin 450 TL olarka açıklandı. Projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, başvuruların bugün itibarıyla başladığı Karaman TOKİ 2023 projesi için ödenecek peşinat bedelleri 149 bin 497 lira ile 157 bin 362 lira arasında değişiyor. 

Projede yer alan konutlar için taksit bedelleri 2 bin 491 Türk Lirası ve 2 bin 622 Türk Lirası olarak belirtildi. Yine paylaşılan detaylara göre, TOKİ Karaman Kırbağı 2023 projesi için 180 ay vade imkanı da sağlanıyor.

TOKİ Karaman Kırbağı 2023 projesi için başvuru şartları şöyle:
1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
2. Başvurulan projenin yer aldığı kent sınırları içerisinde 1 (bir) seneden az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması ya da il nüfusuna kayıtlı olması,
3. Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresi Başkanlığından konut  almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün ya damüstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi)

TOKİ o projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 368 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Denizli 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!