20 / 05 / 2024

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde hak sahibi olanlar dikkat! Tuzla TOKİ sözleşmeleri için son tarih ne zaman? 

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde hak sahibi olanlar dikkat! Tuzla TOKİ sözleşmeleri için son tarih ne zaman? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinin sözleşme tarihi açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesinin sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? TOKİ Tuzla projesi sözleşmeleri için son tarih ne zaman?



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesi ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor.  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla'da hayata geçirdiği yüz bin sosyal konut projesi kapsamında, kuralar çekilmiş ve 5 bin 750 konutun hak sahipleri belirlenmişti.

TOKİ Tuzla projesinin konut belirleme kurasından sonra hak sahipleri de projenin sözleşme dönemi ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla projesinde yer alan konutlarının sözleşme imzalama süreci ve bitiş tarihi ile ilgili bir açıklaması yapıldı.

Peki Tuzla  TOKİ  projesinin sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? Tuzla TOKİ sözleşme tarihleri ne zaman? TOKİ Tuzla projesi sözleşmeleri için son tarih ne zaman? İşte Tuzla TOKİ projesindeki hak sahiplerinin merak ettiği o sorunun yanıtı....

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde hak sahibi olanlar dikkat! Tuzla TOKİ sözleşmeleri için son tarih ne zaman? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla'daki kura çekilişinin tamamlanmasından sonra gözler konut sözleşmesi son tarihine çevrilmişti. İstanbul Tuzla'da bulunan 5 bin 750 Konut Toplu Konut Projesi için, 2+1 Konut Belirleme Kuraları 29 Şubat 2024 tarihinde, Saat 10:00’da, 3+1 Konut Belirleme Kuraları da 1 Mart 2024 tarihinde Saat 10:00’da yapıldı. İstanbul Tuzla'da bulunan 5 bin 750 konutun sahibini bulacağı çekiliş, şehit yakınları ve gaziler ile başlamış akabinde ise engelliler, emekliler ve gençler için devam etmişti. 

TOKİ TUZLA KONUTLARININ SÖZLEŞMESİ NE ZAMAN İMZALANACAK?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla konutlarının sözleşmesinin ne zaman imzalanacağına ile ilgili olarak TOKİ'den bir açıklaması geldi.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

TOKİ Tuzla projesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hak sahipleri tarafından T.Halk Bankası A.Ş Şubeleri nezdinde 11 Mart 2024 – 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında, İdaremizin WEB sayfasında ilan edilen sözleşme programlarında belirtilen tarihlerde imzalanacaktır.

Prof. Dr. Ahmet Ercan o ili işaret ederek uyardı: 7 şiddetinde deprem bekliyorum!

Milli Emlak iki ilde 9 adet araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

101'de yarın birçok üründe indirim var! Yarın A101'de Easy Connect 8 Parça Tencere Seti 1.999 TL...


Geri Dön