27 / 04 / 2024

TOKİ Tuzla 2019 başvuru bedeli iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ Tuzla 2019 başvuru bedeli iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ'nin Tuzla’da inşa edeceği 500 konut için kura çekimi tamamlandı. Peki TOKİ 2019 başvuru bedeli iadesi ne zaman yapılacak?



TOKİ'nin Tuzla'da hayata geçireceği kura çekimi tamamlandı. TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesi kapsamında Tuzla'da 500 konut için kura çekimi Ümraniye'de yapıldı. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, kura çekiminin yapıldığı spor salonunda adeta izdiham yaşanırken, 500 daire için 100 bine yakın başvurunun yapıldığı projede daire sahibi olmaya hak kazananlar büyük sevinç yaşadı. Hak kazanamayan vatandaşlar ise bir yandan üzüntü yaşarken diğer bir yandan da geri ödemelerin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki,  TOKİ  2019 paraları ne zaman iade edilecek? 2019 TOKİ kurada ismi çıkmayanlara ne zaman geri ödeme yapılacak? İşte konu ile detaylar...

TOKİ PARALARI NE ZAMAN İADE EDİLECEK?

TOKİ tarafından kuralı ve kurasız olmak üzere konutlar satışa çıkarılıyor. TOKİ, kuralı olarak çıkardığı konut satışlarında başvuru sahiplerinden belirli miktarda başvuru bedeli alıyor. Kura çekiminden sonra hak kazanamayanlara bu ücret geri ödeniyor. Bu geri ödemelerin tarihleri projeden projeye değişiklik gösteriyor. Geri ödemelerin yapılacağı tarih kuralı satışa sunulan projenin satış duyurusunda belirtiliyor.

.

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Tuzla Aydınlı kura çekilişinde izdiham!


Geri Dön