28 / 10 / 2024

TOKİ Uşak Ulubey kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 24 Ekim 2024!

TOKİ Uşak Ulubey kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 24 Ekim 2024!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nun Uşak Ulubey projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte TOKİ Uşak Ulubey kura sonuçları isim listesi 24 Ekim 2024…




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nun Uşak Ulubey projesinde yer alan konutlar için kura heyecanı başladı. Uşak Ulubey’de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen 250 bin toplu konut projesi kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin hak sahiplerinin konutları belirleniyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Uşak projesinde 2 oda 1 salon 78 adet ve 3 oda 1 salon  40 adet olacak şekilde toplamda 118 adet konut bulunuyor.

Peki  TOKİ  Uşak Ulubey kura sonucu nereden öğrenilir? TOKİ Uşak Ulubey kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte TOKİ Uşak Ulubey kura sonuçları isim listesi 24 Ekim 2024…

TOKİ Uşak Ulubey kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 24 Ekim 2024!


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Uşak projesinde yer alan konutların kura çekilişleri TOKİ’nin YouTube hesabından canlı olarak yayınlanıyor.

TOKİ Uşak Ulubey kura sonuçları isim listesi 24 Ekim 2024 için  tıklayın

TOKİ Uşak projesinin konut belirleme kuralarından sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hak sahipleri tarafından, 04 Kasım – 22 Kasım 2024 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Tüm Şubelerinden imzalanacak. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar; yüzde 10 peşinat bedeli için 240 ay vade ile taksitlendirilecek olup, peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecektir.

Ayrıca bunun dışında hak sahiplerinin konutlarına ait kalan borç bakiyesi ve aylık taksitler her senenin Ocak ve Temmuz aylarında olacak şekilde senede iki defa, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur Memur Maaş Artış Oranı’na göre artırılacaktır.

TOKİ Uşak Ulubey projesinde hak sahibi olan vatandaşlardan söz konusu projenin yer aldığı şehir sınırları içerisinde son 3 senedir oturuyor olduklarına dair adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alacakları belge ya da  İl nüfusuna kayıtlı olduklarına ait belgeler istenecek.

Koç Üniversitesi, Bebek'te 18.5 milyon TL'ye konut satıyor! 

Ön ödemeli konut satışlarında yeni dönem! Usulsüzlük yapanlara 1 milyon TL ceza uygulanacak!

2025 yılında emekli olmayı düşünenler dikkat! SGK Başuzmanı İsa Karakaş 2025 kıdem tazminatı tavanını hesapladı! 


Geri Dön