27 / 04 / 2024

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde paylaşılan bilgilere göre, TOKİ'nin merakla beklenen Van projesi Gürpınar ilçesinde yükselecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Gürpınar projesinde 111 adet yeni konut yer alacak.  TOKİ  Van Gürpınar projesi Kığzı Mahallesi'nde inşa edilecek.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Gürpınar Kığzı Mahallesi projesinde konutların dışında ticari alanlar yer alacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Gürpınar projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgilere  göre, TOKİ'nin Van Gürpınar Kığzı Mahallesi için yeni ihale tarihi açıklandı.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu Van Gürpınar Kığzı Mahallesi TOKİ 2023 projesinde 111 adet konut yer alacak. Söz konusu projede konutların dışında 3 adet ticari ünite de yer alacak.

Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşine de yer verilen TVan Gürpınar Kığzı Mahallesi TOKİ 2023 projesinin ihalesi 24 Ocak 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak

Yatırımlarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

Van İli, Gürpınar İlçesi, Kığzı Mahallesi 111 Adet Konut 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Ocak 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Sincan Belediyesi'nden 2 arsa!

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!


Geri Dön