Toki

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor... TOKİ'nin borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyenler için başlattığı yüzde 22 indirim kampanyası geçtiğimiz ayda başlamıştı

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın indirim kampanyasında son günlere girildi. 

TOKİ'nin borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyenler için başlattığı yüzde 22 indirim kampanyası geçtiğimiz ayda başlamıştı. İndirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin başvurularını 19 Nisan tarihine kadar gerçekleştirmesi planlanıyor.  

Söz konusu kampanya kapsamında borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyenlere yüzde 22, arsa alıcılarına ise yüzde 10 indirim yapacak.

Peki TOKİ'nin indirim kampanyasında hangi avantajlar sunuluyor? İşte detaylar...

 

Esnek ödeme avantajı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan ev alanların merak ettiği ve araştırdığı yüzde 22 indirim kampanyası kapsamında bütün borç bakiyesini kapatamayacak olanlar da yararlanıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığına olan borçlarının tamamını kapatamayacak olan vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’lik kısmında az olmamak şartıyla gerçekleştirdikleri peşin ödemelerde yüzde 22 indirimden yararlanıyor. 

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı! TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Ucuz konut başvuruları başladı! TOKİ'den kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı! 

TOKİ'nin indirim kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!