27 / 04 / 2024

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bir projesinde daha satışları başlatıyor. Başvuruların yarın itibarıyla kabul edilmeye başlanacağı projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.



Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi daha başvuru dönemi başlıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre söz konusu proje Karaman Merkez Bölükyazı'da bulunuyor.

Verilen detaylara göre Karaman Merkez  TOKİ  projesi kapsamındaki daireler için başvurular a T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla alınıyor.

Toplam 40 adet konuta yer verilen TOKİ Karaman 2023 projesinin kura çekilişi 11 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından verilen detaylara göre söz konusu kura çekişinde 1. öncelik Bölükyazı Köyü nüfusuna kayıtlı, köyde evi olmayanlar için yapılacak. 

Ayrıca yine konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgiye göre köyde evi olmayanların başvuru sayısının konut sayısından az olması halinde de diğer kategorilerdeki başvuru sahipleri sırasıyla kuraya dahil olacak.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları ne kadar? Karaman TOKİ projesindeki daireler için ödenecek taksit bedelleri ne kadar? 

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!

Başvuru döneminin yarın başlayacağı TOKİ Karaman projesinde en düşük konut bedeli 2 milyon 483 bin 175 Türk Lirası, en yüksek konut bedeli 2 milyon 544 bin 195 Türk Lirası şeklinde açıklandı.

Konutların 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projeden yüzde 25 peşinat ve 96 ay vade imkanı ile konut sahibi olmak mümkün.

Merakla beklenen Karaman TOKİ projesi için ödenecek peşinat bedelleri 645 bin 88 liradan başlayıp, 619 bin 946 liraya kadar yükselirken, taksit bedelleri ise 19 bin 373 TL ile 20 bin 159 TL arasında farklılık gösteriyor. 
 

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Kapadokya'da 10 yıllığına kiralık otel!


Geri Dön