Genel

TOKİ'de bu hafta 4 kampanya! 101 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bu hafta şžanlıurfa, Bursa, Kahramanmaraş ve Kayseri'de toplam 8 adet konutu satışa sunuyor. Konutların fiyatları 101 bin TL ile 119 bin TL arasında farklılık gösteriyor

1) şžANLIURFA - AKABE  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, şžanlıurfa Akabe 6.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.                  

şžanlıurfa Akabe 6.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube şžanlıurfa şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 21 Mart – 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

146 metrekare 1 adet 3+1 konutun fiyatı 118 bin TL. En düşük peşinatı 11 bin 824 TL, başlangıç taksidi ise 738 TL.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

2) BURSA - İNEGÖL

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bursa İnegöl Toplu Konut Uygulaması kapsamında 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa sunulan 3 adet konut ile birlikte belirli bir satış hacmine ulaşıldığında, kalan diğer konutlar da satış programına alınabilecek.

Bursa İnegöl Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube İnegöl şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 22 Mart – 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.  

130 metrekare 3 adet 3+1 konutun fiyatları 104 bin TL ile 107 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

3) Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kahramanmaraş Merkeze Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Kahramanmaraş Merkeze Fatih Mahallesi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Kahramanmaraş şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 22 Mart – 31 Mart   2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

145 metrekare 1 adet 3+1 konutun fiyatı 119 bin TL.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

4) KAYSERİ-Melikgazi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri Melikgazi 5.Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamında 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır. Satışa sunulan 3 adet konut ile birlikte belirli bir satış hacmine ulaşıldığında, kalan diğer bloklar da satış programına alınabilecek.
               
Kayseri Melikgazi 5.Bölge Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Kayseri şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 22 Mart – 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

112 metrekare 1 adet 3+1 konutun fiyatı 101 bin TL. 132 metrekare 2 adet 3+1 konutun fiyatları ise 112 bin TL ile 118 bin TL.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com