Toki

TOKİ’den 1.769 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! İşte detaylar

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni konut projeleri hazırlamaya devam ediyor. TOKİ’nin güncel konut projeleri gündemde yer alıyor. İşte TOKİ’den 1.769 TL’ye ev alma imkanı!Son dönemde yaşanan enflasyon ve artan ev fiyatları yüzünden dar bütçeli vatandaşlar, TOKİ’nin kampanyalarını kaçırmamaya çalışıyor

TOKİ’den uygun fiyata ev almak isteyenler yeni yayınlanan her haberi merakla takip ediyor. Son dönemde yaşanan enflasyon ve artan ev fiyatları yüzünden dar bütçeli vatandaşlar, TOKİ’nin kampanyalarını kaçırmamaya çalışıyor.

TOKİ ucuza sıfır konut satışlarına devam ediyor. 1.769 TL taksitle 2+1, 3+1 daireleri ev almak isteyenlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. İşte uygun fiyata TOKİ’nin sunduğu konut projeleri…

TOKİ TEMMUZ 2022 PROJELERİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa İli Yenişehir İlçesi, Subaşı Mahallesi 210 adet konut projesi kapsamında inşa edilen 90 adet konut satışa sunulacak. Kura tarihi 28 Temmuz 2022 olarak belirlendi. Başvuru tarihleri ise 18 Temmuz 2022 ile 22 Temmuz 2022 tarihleri arasında olacak. 29 adet  2+1 ile 3+1 konutlar satışa sunulacak.

Sözleşme imzalanacak banka şubesi ise T.C Ziraat Bankası. Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri 15 Ağustos 2022 ile 24 Ağustos 2022 tarihleri olarak belirlendi. Detaylı bilgilere www.toki.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

TOKİ BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

Hisseli tapu nedir? Hisseli tapu başkasına satılır mı?

Garanti BBVA yeni kredi kararını açıkladı! 0,99 faizli kredi başvurusu nasıl alınır?

Lüks oteller ayda 20 bin TL’ye tecrübesiz eleman arıyor!