Toki

TOKİ’den 1.770 TL taksitle ev sahibi olun! İşte detaylar!

TOKİ ayda 1.770 TL taksit imkanı ile ev sahibi yapıyor. Ev almak isteyen vatandaşlar bu haber sonrası detayları öğrenmek istiyor. İşte o detaylar! TOKİ aylık 1

TOKİ’den kesesine göre bir ev almak isteyenler, yayınlanan her TOKİ haberini merakla takip ediyor.  TOKİ aylık 1.770 TL taksit imkanı ile ev satın almak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyor.

TOKİ sunduğu olanaklarla dar gelirli vatandaşları istedikleri 2+1 veya 3+1 evlerine kavuşturuyor. İşte TOKİ’den 1,770 TL taksitle ev alma yolları…

TOKİ AYLIK 1.770 TL TAKSİTLE EV SAHİBİ YAPIYOR!

TOKİ ucuz konut imkanı sunmaya devam ediyor. TOKİ’nin internet sayfasında ilanlara bakıldığında 24 ilde 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla 10,15 ve 20 peşinat seçenekleri ile daire satışları yapıyor. Toplam 24 ilde sıfır daireler ev almak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarılacak. TOKİ’nin gerçekleştirdiği bu projesine örnek verirsek, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Subaşı Mahallesi'nde yer alan bir konutun satış bedeli KDV hariç 424 bin TL olarak görülüyor ve %25 peşinatla taksit ödemesi yapılıyor ve bu da aylık 1,769 TL'ye tekamül ediyor.

TOKİ KONUT PROJELERİNE NEREDEN BAŞVURULUR?

TOKİ başvuru işlemleri için ilk önce e-devlet sayfanıza giriş yapmalısınız. Başvuru işlemleri için gerekli şartları sağlıyorsanız buradan ilerleyebilirsiniz. Başvurular Halkbank ve Ziraat Bankası’nın şubeleri aracılığıyla da gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar kuralı satışa sunulan konutlar hakkında detaylı bilgiye www.toki.gov.tr adresinden ulaşabiliyor. Bunun yanında Türkiye.gov.tr’den adresinden Konut / İş Yeri Başvurusu hizmetini kullanarak, gerekli şartları taşımanız halinde TOKİ’ye kendi adınıza konut veya iş yeri başvurusunda bulunabilir ve başvurularınızı takip edebilirsiniz.

TOKİ PROJELERİNİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

TOKİ internet sayfasından “Talep ve Satış” bölümü yer alıyor. Orada tüm illerdeki konut satışları hakkında detaylı bilgileri görebilirsiniz.

Kuralı satışlarda veya alt gelir projelerinde, ikamet ya da nüfusa kayıtlı olma şartı istenmektedir. Açık satışlarda ise, genel olarak ikamet ya da nüfusa kayıtlı olma şartı aranmamakta olup, projelerin durumlarına göre bu şartlar bazen uygulanabilmektedir. İlgili projelerin satış duyurularında bu bilgiler detaylı olarak yer almaktadır. Kuralı satışlarda ve alt gelir projelerinde, hane halkı adına sadece bir başvuru yapılabilmektedir. Açık satışlarda da genel olarak bu şart yoktur ancak projelerin durumlarına göre bazen uygulanabilmektedir. İlgili projelerin satış duyurularında bu bilgiler detaylı olarak yer almaktadır.

Altın fiyatları nereye gidiyor? Altın’da son durum ne?

BİM 8 Temmuz kataloğu! 8 Temmuz Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı?

7 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller hangileridir? Evde bakım maaşı Temmuz zammı ile ne kadar oldu?