Kent Haberleri

TOKİ'den 2 bin 491 lira taksitle konut fırsatı! Başvurular işte bu tarihte başlıyor! Hemen bakın!

TOKİ'den 2 bin 491 lira taksitle konut fırsatı... Başvurular işte bu tarihte başlıyor...İşte düşük taksitler konut sahibi olunabilen o TOKİ projesi...Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre söz konusu projede taksit tutarları 2 bin 491 liradan başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bir projesi için daha başvuru dönemini başlatıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre söz konusu projede taksit tutarları 2 bin 491 liradan başlıyor.

Peki TOKİ'nin kuralı olarak satışa çıkardığı proje için başvurular ne zaman başlayacak? Söz konusu projede kaç konut var? Proje için ödenecek peşinat bedelleri ne kadar? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Peki TOKİ'nin kuralı olarak satışa çıkardığı proje için başvurular ne zaman başlayacak? Söz konusu projede kaç konut var? Proje için ödenecek peşinat bedelleri ne kadar? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı projesinde toplam 17 adet konut yer alıyor. Kuralı olarak satışa sunulan projede 1 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Karaman TOKİ projesi için başvurular 17 Temmuz tarihinde başlayacak, 21 Temmuz tarihinde sona erecek. Söz konusu proje için başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. 

Kura çekiminin 28 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirileceği Karaman TOKİ projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul edilecek.

Karaman TOKİ 2023 projesinde en düşük konut bedeli 597 bin 990 TL, en yüksek konut bedeli ise 629 bin 450 TL olarak belirlendi.

Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Karaman TOKİ projesi için ödenecek peşinat bedelleri 149 bin 497 TL'den başlıyor, 157 bin 362 TL'ye kadar çıkıyor.

Taksit bedellerinin 2 bin 491 TL ve 2 bin 622 TL olarak belirlendiği TOKİ Karaman Kırbağı projesi için 180 ay vade sağlanıyor.,

TOKİ Karaman projesi için başvuru şartları şu şekilde:

1. T.C. vatandaşı olması,
2. Başvurulan projenin bulunduğu şehir sınırları içerisinde 1 (bir) seneden az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması ya da il nüfusuna kayıtlı olması,
3. Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının TOKİ'den konut  almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün ya damüstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi)

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam 84 yeni konut geliyor! TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projesinde son dakika! 228 konut için beklenen tarih resmen geldi!

TOKİ 402 bin 723 TL'ye konut satacak! Başvurular bugün resmen başladı!