27 / 09 / 2024

TOKİ’den 2 proje için teslim müjdesi! Tarihler tek tek açıklandı!

TOKİ’den 2 proje için teslim müjdesi! Tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Nevşehir ve Ağrı projeleri için teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ’nin hangi projesi ne zaman teslim edilecek? İşte TOKİ tarafından açıklanan o tarihler…




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki yeni projesi için teslim müjdesi geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre hem Nevşehir hem de Ağrı projesinin teslim tarihleri açıklandı.

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Nevşehir Kozaklı projesi ne zaman teslim edilecek? TOKİ’nin Ağrı Merkez projesinde teslimler ne zaman? İşte merak edilen o soruların yanıtları ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan teslim tarihleri…


NEVŞEHİR KOZAKLI PROJESİNDEKİ 168 KONUT SAHİPLERİNE TESLİM EDİLİYOR


Türkiye’nin 81 şehrinde inşa ettiği yeni projelerle dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Nevşehir Kozaklı Bahçelievler Mahallesi'nde inşa ettiği 168 adet sosyal konut tamamlandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre inşaat çalışmaları tamamlanan konutlar, 18 – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.

Yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen  TOKİ  Nevşehir Kozaklı projesinde yer alan konutlar; radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı olarak inşa edildi.

Nevşehir Kozaklı Bahçelievler Mahallesi 168 konut projesi, 2 oda 1 salon nitelikli 124 daire ve 3 oda 1 salon nitelikli 44 daire olacak şekilde toplamda 8 bloktan meydana geliyor. Söz konusu projede, 1 adet 3 dükkânlı ticaret merkezi de yer alıyor. 

Çocuk oyun alanının, spor alanının, yeşil alanların ve dinlenme alanlarının yer aldığı TOKİ Nevşehir Kozaklı projesi hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar sunuyor.

TOKİ’den 2 proje için teslim müjdesi! Tarihler tek tek açıklandı!

AĞRI MERKEZ’DEKİ 254 KONUT İÇİN DE TESLİM MÜJDESİ GELDİ


Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Suçatağı Mahallesi'nde yapımına başlanan 254 adet konutun inşaat çalışmaları da tamamlandı.

İnşaatları tamamlanan konutların teslimleri 17 Eylül 2024 tarihinde başlarken, bugün itibarıyla sona ereceği belirtildi.

Yatay mimari anlayışıyla inşa edilen TOKİ Ağrı Merkez projesinde yer alan konutlar; radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı şekilde hayata geçirildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre kamelyaların, çocuk oyun alanlarının ve yeşil alanların yer aldığı TOKİ Ağrı Merkez projesi hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar sunuyor.

 

Ticari gayrimenkullerdeki kira geliri artışı, satışları hızlandırdı!

Kiracılar dikkat! Tahliye talepli icra takibinde kira akdi sona erer mi?

Konut hesabı programı yenileniyor: Düşük gelirli vatandaşların konut birikimine yüzde 50 devlet desteği!


Geri Dön