Toki

TOKİ'den 2+1, 3+1, 4+1 konut ve iş yeri müjdesi! Yüzde 25 peşin + 120 ay vadeyle satılıyor! 

TOKİ İstanbul, Ankara ve Bursa dahil 43 ilde konut ve iş yerini satışa sunuyor. İşte o satışla ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İstanbul, Ankara ve Bursa'nın da aralarında olduğu 43 şehir için bir son dakika müjdesini verdi. TOKİ tarafından 43 şehirde çeşitli finansman kolaylıklarıyla konut ve iş yeri satılacak. 

43 şehirde devam eden TOKİ başvuru süreci, 6 gün sonra bitecek. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ 43 ildeki 310 adet konut ve iş yerini, 20 ve 21 Ağustos tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.

TOKİ konut ve iş yeri satışları vatandaşlara cazip fırsatlar sunuyor. Bu kapsamda, yüzde 15 peşin + 60 ay vadeyle iş yeri sahibi olma imkanı sunulurken; konutlar için de yüzde 25 peşin + 120 ay vade ve yüzde 25 peşin + 72 ay vade seçeneğiyle ödeme imkanı sağlanıyor. 

TOKİ'den alınan bilgilere göre; konutlar 20 Ağustos Salı günü, iş yerleri ise 21 Ağustos Çarşamba günü yapılacak açık artırmalarla beraber satışa sunulacak. 

Açık artırmalar Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak ve "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de teklif sunulabilecek.

Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar, konutlar için 19 Ağustos 2024 iş yerleri için 20 Ağustos günü saat 10.30'a kadar devam edecek.  

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri de Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından sürdürülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla yapılıp yatırılabilecek. 

TOKİ tarafından satışa sunulan 310 adet gayrimenkulün yer aldığı iller şu şekilde sıralandı: 

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak. 

Milli Emlak iki ilde Hazine’ye ait 5 adet arsayı satışa çıkardı!

Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Aile Bakanlığı resmen açıkladı

BDDK'dan son dakika açıklaması: Konut kredisi kullanımı 453 milyar TL oldu!