30 / 04 / 2024

TOKİ'den 38 TL taksitle dükkan!

TOKİ'den 38 TL taksitle dükkan!

TOKİ toplam 43 ilde bulunan 290 dükkanı ve 3 konutu satışa çıkarıyor



TOKİ mülkiyetinde bulunan 290 adet işyeri ile 3 adet konut olmak üzere toplam 293 adet taşınmaz, 16 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecek. Yüzde 90 indirimle satılacak olan gayrimenkuller açık artırma (teklif alma) ile satışa sunuldu.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan bankalar tarafından yetkilendirilmiş şubeler aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde müzayedenin yapılacağı solon önlerinde kurulacak stantlarda ve banka şubelerinde başvuru kabul edilecek.

Satışa çıkan gayrimenkuller İstanbul, Ankara, Bayburt, Antalya, Kayseri, Tekirdağ, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Adana, Erzurum, Konya, Isparta, Çankırı, Kahramanmaraş, Van, Kilis, Adıyaman, Zonguldak, Giresun, Erzincan, Hatay, Sivas, Mersin, Gaziantep, Şanlıurfa, Nevşehir, Mardin, Konya, Bilecik, Manisa, Kırşehir, Kütahya, Samsun, Karabük, Aydın, Uşak, Bartın, Iğdır, Karaman, Bolu, Ordu ve  İzmir  olmak üzere 43 ilde bulunuyor.

Alanları 19 metrekare ile 12 bin metrekare arasında değişen taşınmazların tahmini bedelleri 2 bin 500 TL'den başlıyor, 1 milyon 750 bin TL'ye kadar yükseliyor. Dükkanların aylık taksitleride 38 TL'den başlıyor.

Ayrıca İstanbul Kayabaşı'nda satışa çıkarılan ve alanları 43 metrekare ile 93 metrekare arasında değişen 39 taşınmaz 95 bin 920 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız

Satışa sunulacak gayrimenkullerin listesi için tıklayınız

İşlem yapacak bankalar için tıklayınız

Tel: 444 45 45
http://www.eskidji.com


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön