29 / 04 / 2024

TOKİ'den 42 ilde büyük fırsat! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ'den 42 ilde büyük fırsat! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satışa sunuldu.



Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ilde yer alan toplamda 462 arsayı açık artırmayla satışa sundu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, 1- Kasım-2 Kasım 2023 tarihlerinde yapılacak olan açık artırmayla konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve plansız nitelikteki arsalar peşin veya yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade ile satın alınabilecek.

Peki 81 ilde yeni konut projeleri inşa etmek için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunulan söz konusu arsalar hangi illerde yer alıyor? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satışa sunduğu arsaların fiyatları kaç TL? Söz konusu müzayede nerede ve nasıl yapılacak? İşte merak edilen o soruların cevapları...

TOKİ den 42 ilde büyük fırsat! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ TARAFINDAN SATIŞA ÇIKARILAN ARSALAR NE KADAR?  

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, tahmin edilen bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 Türk Lirası şeklinde olan yaklaşık olarak 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki arsalar Hatay, İstanbul, Adana, Çorum, Diyarbakır, Afyonkarahisar, Ağrı, Mersin, Malatya, Aksaray, Ankara, Antalya, Osmaniye, Artvin, Samsun, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale,  Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, Sivas, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Gaziantep, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli,  Manisa, Konya, Muğla,  Rize, Sakarya,  Siirt, Tekirdağ, Van ve Yalova'da bulunuyor. Satışa çıkarılan toplam arsa sayısı 462 şeklinde belirlendi.

TOKİ den 42 ilde büyük fırsat! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ayrıca yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Antalya Demre'de bulunan bir arsa da kiralanacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Hizmet Binası ve  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan  müzayede için internetten de "emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

Merakla beklenen satış ile ilgili detaylı bilgiye "wwwtokigovtr" ile "emlakmuzayedecomtr" internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Kiracılara şimdi de tahliye taahhüdü dayatması!

TOKİ'den bu ile dev proje müjdesi! Tam 717 konut ve 19 dükkan geliyor!

TOKİ'den İstanbul'a tam 648 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!


Geri Dön