Toki

TOKİ'den 500 konut müjdesi geldi! Bu ilde yaşayanlara piyango vurdu! Beklenen haber şimdi açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konutlardan toplamda 500 konutun yapılacağı il belli oldu. Burada yaşayanlara resmen piyango vurdu. İşte ayrıntılar...Dün yapılan Kabine Toplantısı'ndan sonra alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan dar gelirli vatandaşlar için sosyal konut yapılacağını açıkladı.

Dün yapılan Kabine Toplantısı'ndan sonra alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Önemli toplantının gündeminde dar gelirli vatandaşlara sosya konut projesi müjdesi yer aldı. 

Sosyal konut projesi kapsamında dar gelirli aileler için 500 konutun yapılacağı il belli oldu. Burada yaşayanlara resmen piyango vurdu.

500 KONUT TEKİRDAĞ'A YAPILACAK

Bu sabah gazateciler ile bir araya gelen Süleymaniye Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağlı vatandaşlara müjdeli haberi açıkladı. Tekirdağ'a 500 sosyal konut yapılacak.

Belediye tarafından da yapılması planlanan kentsel dönüşüm ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı proje kapsamında bölgede ilk etapta toplamda bin adet konut inşa edilecek.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel kentsel dönüşüm kapsamında şu açıklamayı yaptı: “Çevre Bakanlığı ile sürekli diyalog halindeyiz. Biliyorsunuz şehir içerisinde kalmış sanayi sitelerimiz bulunuyor. Bunların biran önce kentsel dönüşüme girmesi gerekli. Allah’a hamdolsun. Onun projesi de sona erdi. Ağustos ayında ihalesi var. Dumansız sanayinin hemen altında 481 adet işyeri inşa ediyoruz. Allah’ın izni ile İnşallah bu yıl içerisinde ilk etapta ilk önce işyerleri daha sonrada konutlar ile ilgili başlıyoruz. 500 konut projesi kentsel dönüşüme başlıyoruz. İlk önce konutları yapacağız. Konutlar yapıldıktan sonra vatandaşlarımız eski dünyalarından çıkıp yeni dünyalarına taşınacak. Taşınma bititkten sonra eski binalar yıkılarak yeni 500 konut projesine başlanacak. Doldur boşalt ile bu işi çözeceğiz” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Süleymaniye Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel kentsel dönüşüm ile ilgili konuşmasının ardından “Biliyorsunuz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdağan açıklamasını yaptı. Sosyal konutlar ile ilgili Süleymanpaşa ilçesinde 500 konut inşa ediliyor. Allah nasip ederse emeklilerimiz, asgari ücret ile çalışanlarımız, gazi ve şehit yakınlarımızın öncelikli olduğu 500 konutluk sosyal konutlara başlıyoruz. Bu konu ile ilgili de projenin ana yeri Topçu Taburun Eski Muratlı Caddesi üzerindeki Zafer Mahallesindeki alandır. Orada toplamda bin adet konut yapılmış olacak” ifadesini kullandı.

TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 talep-başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri!

Aylık 1. 500 liraya ev sahibi olun! Beklenen TOKİ 81 il konut projesi şartları neler? Elinizi çabuk tutun

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?