30 / 06 / 2024

TOKİ'den 7 bin TL taksitle konut için son gün bugün! Hiç evi olmayan dar gelirliler dikkat!

TOKİ'den 7 bin TL taksitle konut için son gün bugün! Hiç evi olmayan dar gelirliler dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale projesi için başvuru dönemi bugün resmen sona eriyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon konutlar için ödenecek aylık taksit bedeli 6.964,03 TL olarak açıklandı.



Türkiye'nin 81 ilinde inşa ettiği yeni projelerle dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı şimdi de 6.964,03 TL taksitle konut satıyor.

TOKİ'nin düşük taksitlerle konut sahibi olunabilen Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi için başvurular bugün sona eriyor. Dar gelirli vatandaşların konut sahibi olacağı proje için başvuru bedeli 2 bin Türk Lirası şeklinde açıklandı.

2+1 daire tiplerine yer verilen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Yuva Mahallesi projesi için başvurular T. Halk Bankası A.Ş. projenin şehrindeki şubeler ve e-Devlet üzerinden alınıyor.

Kuralı şekilde satışa sunulan Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kura çekilişi 13 Haziran 2024 tarihinde yapılacak.

TOKİ den 7 bin TL taksitle konut için son gün bugün! Hiç evi olmayan dar gelirliler dikkat!

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi projesinde;

-Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 27 Haziran 2024 - 28 Haziran 2024 olarak açıklanırken,
-Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 08 Temmuz 2024 şeklinde açıklandı.

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Yuva Mahallesi projesinde yer alan konutların fiyatları kaç TL? Kırıkkale Yuva  TOKİ  projesi için ödenecek aylık taksitler ne kadar? İşte TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi projesi ile ilgili olarak merak edilen soruların yanıtları...

Toplamda 20 adet konutun yer aldığı TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi projesinden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ den 7 bin TL taksitle konut için son gün bugün! Hiç evi olmayan dar gelirliler dikkat!

Kırıkkale Yuva Mahallesi TOKİ projesinde yer alan konutların fiyatları 1 milyon 114 bin 244 TL ile 1 milyon 384 bin 174 TL arasında farklılık gösteriyor.

Vade süresinin de 120 ay şeklinde duyurulduğu TOKİ Kırıkkale projesi için ödenecek peşinat bedelleri 278 bin 561 TL ile 346 bin 43 TL arasında farklılık gösteriyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre kuralı şekilde satışa çıkarılan proje için ödenecek en düşük taksit bedeli 6 bin 964 Türk Lirası en yüksek taksit bedeli ise 8 bin 651 Türk Lirası şeklinde açıklandı. 

Proje kapsamındaki 2 oda 1 salon konutların brüt alanları 75.45 metrekare, net alanları ise 59.88 metrekare şeklinde belirtildi.

 

Kapalıçarşı gram altın fiyatları canlı! Altın fiyatları bugün ne  kadar oldu? 7 Haziran 2024 altın fiyatları!

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde ücretler ödendi ama bölgeleri bile belli değil! TOKİ neden sessiz kalıyor?

Şehir hastaneleri için yapılan garanti ödemesi 150 milyar TL'ye dayandı!


Geri Dön