28 / 04 / 2024

TOKİ'den Ankara'ya 208 konutluk yeni proje! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Ankara'ya 208 konutluk yeni proje! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Ankara Bala projesi ile ilgili detaylar...



Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara  projesinin de ihale tarihini açıkladı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki detaylara göre, TOKİ'nin merakla beklenen başkent projesi Bala ilçesi, Göztepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek.

TOKİ Ankara Bala projesinde toplam 208 adet konut yer alacak. Söz konusu projede 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami de bulunacak.

TOKİ den Ankara ya 208 konutluk yeni proje! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Altyapı ve çevre düzenleme işinin de yer aldığı TOKİ Ankara Bala projesinin ihalesi 8 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

Dar gelirli aileler için 250 bin sosyal konut müjdesi veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Bala projesi yer tesliminden itibaren 450 takvim gününde tamamlanacak. 
 


Geri Dön