28 / 04 / 2024

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...



Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerini de peş peşe açıklıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projelerinden iki tanesi başkent Ankara'da hayata geçirilecek.

Ankara  TOKİ  projelerinin ihaleleri Mart ve Nisan aylarında yapılacak.  Ankara  TOKİ projeleri Etimesgut ve Sincan ilçelerinde yükselecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre TOKİ'nin Ankara Etimesgut Bahçekapı projesinde 119 adet konut yer alırken, Sincan Yenipeçenek projesinde ise 994 konut yer alacak.

TOKİ Ankara Etimesgut projesinin ihalesi 22 Mart 2024 tarihinde, Sincan Yenipeçenek projesinin ihalesi ise 5 Nisan 2024 tarihinde yapılacak.

Toplu Konut İdaresi tarafından yayımlanan ihale ilanında yer alan detaylara göre Sincan Yenipeçenek TOKİ projesinde konutların yanı sıra 12 adet dükkan, 1 adet İlkokul, 1 adet ortaokul ve 1 adet cami yer alacak. 

TOKİ den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

TOKİ'nin Ankara projeleri için yayımladığı ihale ilanları şu şekilde:

1. Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Bahçekapı Mahallesi Jandarma Genel Komutanlığı Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası 119 Adet Konut

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Bahçekapı Mahallesi Jandarma Genel Komutanlığı Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası 119 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Mart 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. 

2. Ankara İli, Sincan İlçesi, Yenipeçenek Mahallesi 1. Etap 994 Adet Konut, 12 Adet Dükkan, 1 Adet İlkokul, 1 Adet Ortaokul ve 1 Adet Cami

Ankara İli, Sincan İlçesi, Yenipeçenek Mahallesi 1. Etap 994 Adet Konut, 12 Adet Dükkan, 1 Adet İlkokul, 1 Adet Ortaokul ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Nisan 2024 tarihinde saat 12.00'de yapılacak.

 

Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024!

Mirasçılar dikkat! Bunu yaparsanız...

Gayrimenkulde vergilendirme toprak ağalarının servetine dokunmakla başlamalı!


Geri Dön