29 / 04 / 2024

TOKİ'den borç bitiren 2'nci indirim kampanyası!

TOKİ'den borç bitiren 2'nci indirim kampanyası!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının bu yıl ikincisi de başlatıldı. 



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her sene gerçekleştirilen indirim kampanyasının ikincisi 21 Eylül Cuma günü başlatıldı. 

TOKİ'nin gerçekleştirdiği ikinci indirim kampanyası satışları 2017'nin Haziran ayı sonuna kadar yapılmış ve geri ödeme taksiti 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri için düzenlendi. 

İndirim oranı yüzde 24'e çıktı

Yüzde 24 indirim sağlanan ikinci indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanma hakkına sahip olacaklar. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak koşulu ile birlikte yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 24 indirim kampanyasından yararlanabilecekler.

Son başvuru 19 Ekim 2018 

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 21 Eylül – 19 Ekim 2018 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunmaları gerekiyor. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak. 


Geri Dön