29 / 04 / 2024

TOKİ'den bu ile 684 konutluk 3 yeni proje geliyor!

TOKİ'den bu ile 684 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da inşa edeceği 3 yeni projenin ihalesini Aralık ve Ocak aylarında gerçekleştirilecek. Projelerde toplam 684 konut yer alacak.



Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeleri de peş peşe açıklıyor.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projeleri Çankırı'da hayata geçirilecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre  TOKİ  Çankırı projelerinde toplam 684 konut yer alacak.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Çankırı TOKİ projelerinin ihaleleri ne zaman saat kaçta yapılacak? TOKİ Çankırı projelerinde kaç konut yer alacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Çankırı TOKİ projelerinin detayları...

TOKİ den bu ile 684 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Çankırı Elpan Cami Mahallesi 99 konut projesinin ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanlarına göre, Çankırı Orta Dodurga Mahallesi 110 konut projesinin ihalesi 2 Ocak tarihinde, Çankırı Merkez Aşağıpelitözü Mahallesi 475 konut projesinin ihalesi 8 Ocak tarihinde yapılacak.

1. Çankırı Elpan Cami Mahallesi 99 konut projesi

Çankırı İli Elpan İlçesi Cami Mah 99 Konut ve 1 adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 14.00'te yapılacak.

TOKİ den bu ile 684 konutluk 3 yeni proje geliyor!

2. Çankırı Orta Dodurga Mahallesi 110 konut projesi

Çankırı İli Orta İlçesi Dodurga Mahallesi 110 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi (4 Dükkanlı) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Ocak 2024 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.


3. Çankırı Merkez Aşağıpelitözü Mahallesi 475 konut projesi

Çankırı İli, Merkez İlçesi, Aşağıpelitözü Mahallesi, 2. Etap 1. Bölge 475 Adet Konut , 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi"  ihalesi 8 Ocak 2024 tarihinde saat 11.30'da yapılacak.


Geri Dön